kto kce brymbo 330 z kołami w zamian za zwykły zestaw ?

bocian

klekot ™ gorol
Auto
156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi
bry mordy :-)
pisołech we bazarze ale andrew śpi i zanim zaakceptuje to zima bedzie

no ale do brzegu :
chcę zamienić zestaw z gt - najlepiej cały komplet czyli zaciski brembo poszerzone pod tarcze 32mm/330mm , adaptery pozwalające je zamontować , tarcze wraz z klockami i do tego ori felgi 17" z gta mieszczące ten zestaw bez żadnych dystansów itp ( na kołach są opony takie na dojechanie raczej do końca sezonu )
w zamian chce również kompletny zestaw czyli zaciski, tarcze, klocki , koła z oponami - mogą być nawet stalówki 15"
najlepiej byłoby wtedy umówić się gdzieś i dokonać podmianki z auta na auto tak żebym miał gt do jazdy
opcja z dopłatą dla mnie :-)
szczegóły do ustalenia
nie chce mi się kupować najpierw całego zestawu ( mimo śmiesznych cen kół 15" czy nawet 16" jak i zacisków zwykłych z tarczami ) i dopiero potem sprzedawanie zestawu brembo
ale gdyby ktoś np miał fajne koła i chciałby je zostawić sobie ( np jako zestaw na lato czy zimę ) to zawsze może zakupić jakieś inne na podmiankę dla mnie albo dogadać się z kims komu spasują znowu same koła moje i temat też będzie ogarnięty :-)

w razie pytań pisać bocian102 dżimejl kom :-)

pozdrawiom

Załączniki

• 20210405_112228.jpg
    20210405_112228.jpg
    118.4 KB · Wyświetleń: 58
  • 20210405_112139.jpg
    20210405_112139.jpg
    67.2 KB · Wyświetleń: 60
  • 20210405_112113.jpg
    20210405_112113.jpg
    110.8 KB · Wyświetleń: 67
  • 20210405_112028.jpg
    20210405_112028.jpg
    103 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
Rety Bocian!!!Ty żyjesz?!?

Przyznam, że ze "starej" gwardii nie ma tutaj już praktycznie nikogo... Wątki "Widziana/widziany" czy "Oficjalne spotkania klubu..." całkowicie umarły. Szkoda, że to wszystko się rozsypało dlatego tym bardziej się ucieszyłem, że dałeś o sobie znać;)

Odzyskałeś swoje GT od siostry? :P

Nie nie.
Ja bawię się czymś innym

Przyznam, że ze "starej" gwardii nie ma tutaj już praktycznie nikogo... Wątki "Widziana/widziany" czy "Oficjalne spotkania klubu..." całkowicie umarły. Szkoda, że to wszystko się rozsypało dlatego tym bardziej się ucieszyłem, że dałeś o sobie znać;)

Jak nie ma nikogo? Ja to niby młodzik?:) Poza tym wiosna przyszła to i bocian się pojawił...

Pisząc, że nie ma nikogo miałem na myśli ludzi ze Śląska, którzy w czwartkowe wieczory wiedzieli co robić i gdzie podjechać żeby zrobić fajnego spota. Belfer ty jesteś tutaj jako jeden z filarów, co jest oczywiście bezdyskusyjne:)

A tak na marginesie Bocian nie tęsknisz za Alfą i np. za tym pier....przy pajdzie z MC? :cool:

Ostatnia edycja:
Czasem gdzieś tam przejadę się czymś maniejszym i niskim i jest ok ale przyzwyczaiłem się już do czegoś większego i w trasie jednak wolę to :-)

Odzyskałeś swoje GT od siostry? :P

Ktoś uprzedził moje pytanie ;)

PS. To teraz niech ktoś mądry w GT-e mi powie, co moje GT 3.2 potrzebuje, żeby zamontować przednie zaciski od Boćka? :confused: Pytanie dotyczy zwłaszcza róznicy zwrotnic między 3.2 i dieslem

Ostatnia edycja:
O w mordę, to w końcu ta wiosna, gdzie BOCIAN wrócił :D

We morde to można dostać Paniczu mysłowicki :P:P:P

Amortyzatory
Powrót