• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

GLIWICE i okolice potrzbuję pomocy przy włączeniu trybu RACE, lub pożyczę/kupię ELM'a

Zbyn39

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulia 2.0T 2017
GLIWICE, okolice potrzebuję pomocy przy włączeniu trybu RACE, lub pożyczę/kupię ELM'a

Witajcie,
To mój pierwszy post na forum . Właśnie wczoraj nabyłem Giulie z 2017 roku i jednocześnie do paczkomatu przybył przełącznik DNA z trybem race- nie zdążyłem niestety z zakupem ELMa..
Chciałbym przez weekend już się nacieszyć trybem RACE.
Może ktoś użyczy interface lub jeszcze lepiej pomoże uruchomić mi to w MESie ? Jeśli ktoś ma od ręki na sprzedaż to chętnie kupię ELM 327 z adapterami pod Alfe..

Pozdrawiam
Zbyszek

Na pewno temat ogarnia olega epsonix, z tego co kojarze jest z Bielska, wiec kawałek z Gliwic :)

Amortyzatory
Powrót