Wyjazd na Pomorze

• Autor wątku Autor wątku Paweł156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Paweł156

Guest
Wstepna propozycja, jak uzgodnilismy z Korczem, to spotkanie w środe w nocy- kolo 23 w Czestochowie na stacji BP w kier. Warszawy (obok jest McDonald). Czy pasuje to reszcie ekipy(Mariusz, Jurek, Rafał)? Jedziemy do trójmiasta i tam połazimy czy od razu do Władysławowa na plaze sie opalac?? :mrgreen:
Ja biore CB i nawigacje, Korczu tez bedziesz mial CB? Ktos jeszcze bierze? Rafał?

tak ja biore Cb,mysle ze odrazu pojedziemy do wladyslawowa bo po calej nocy jazdy to nie ma sensu spacerowac po gdyni.

(Marzena)
My tez zabieramy CB i nawigacje - musimy miec jakis kontakt, gdybyscie nie mogli nas dogonić na trasie :)))

już nie moge się doczekać plaży we Władyslawowie...

Ja biorę:

1. Nawigację
2. Zapałki (co by było czym powieki podpierać :lol: )
3. Olejek do opalania (Władysławowo lux pomysł, przyjeżdżamy biali jak personalni z młyna :D )

Niech mnie ktoś oświeci...spotykamy się na stacji BP przy Al. Wojska Polskiego, tuż za skrzyżowaniem z Al. Jana Pawła II??

chyba tak, jest to BP na trasie katowice-warszawa w czestochowie, praktycznie ostatnie skrzyzowanie w czestochowie na trasie na w-we, nie ma innego :)
zreszta jak bedziesz jechał z Rafałem to ja do Was dołącze w okolicach Dabrowy Górniczej lub w Siwierzu wiec pojedziemy razem.

Hejka,

W związku z tym że będziemy mieli pewne perturbacje z godziną wyjazdu z Krakowa, to umawiamy się na spotkanie w Częstochowie w okolicy 23.00. Jakby co to będziemy w kontakcie telefonicznym.

Amortyzatory
Powrót