• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zbiór aut na chip-tuning (Śląsk)

Izane

Nowy
Auto
Alfa 159 1.9JTDm, MiTo 1.4 155KM Były: Alfa Romeo Giulietta QV TCT,Alfa Romeo 156 2.4JTD
Witam,

Wstępnie tworze takowy temat ponieważ powoli mam zamiar zrobić mały chip-tuning w mojej Belli:

Cena to 1500 zł (oczywiście w tym hamowania przed i po chipie i inne różności zależne od firmy np gwarancje itp)

Po świętach będe dzwonił dokładniej i się dowiadyał ale podobno w:

http://compsport.pl/

przy większej ilośc aut (tj 10) cena na jednego wyniesie 500 zł mniej za chiptuning tj 1000 zł.. więc moim zdaniem bardzo opłacalne.

I w tym ten temat, gdyby była możliość (przypuszam gdzieś czerwiec-lipiec) robić chip tuning grupowy to kto byłby jeszcze chętny?

Trzeba uzbierać X osób (X ~ zapewne 10 osób)

1. Jestem Ja
2. 80% kolega z placu z VW Bora

(oczywiście mozna namawiać kolegów bo nie muszą to być tylko Alfy)

Miejsce Tuningu jest zależne od tego w której firmie jakie promocje będą (to opiszę w późniejszym czasie)

Pozdrawiam

Hej

Ja planuję modować moją 159 na wiosnę, jeszcze nie wybrałem firmy, która miałaby się tym zająć.
Można mnie dopisać :)

1. Jestem Ja
2. 80% kolega z placu z VW Bora
3. plancior

Amortyzatory
Powrót