kto jest z Rudy Śląskiej?

byłem ostatnio na parkingu na borówce miejsca jest fuul ale nie za ciekawie to wygląda :P

Wiem też brałem ten parking pod uwagę ale to nie to ja zaraz niedaleko mieszkam bo na leśnej:D ale może z szefem na przystani się dogadam tam by było fajnie w Kochłowicach co wy na to ???

Wiem też brałem ten parking pod uwagę ale to nie to ja zaraz niedaleko mieszkam bo na leśnej:D ale może z szefem na przystani się dogadam tam by było fajnie w Kochłowicach co wy na to ???

a o czym ty chcesz godac z szefem z przystani parking tam jest a do knajpy 30m

Żeby nam pozwolił wjechać dalej pod sam bar to wtedy i jakieś ognisko się zrobi na tym wyznaczonym placu co wy na to ????

Rufik na Harcerskiej widzisz moją śliczną 146, bo tam mieszkają moi rodzice a jak ona tam stoi to i ja jestem więc możesz wpaść pogadać:D

Mi by tam "Przystań" pasowała :) nie widziałem jeszcze zlotu Alfamaniaków (brak czasu) ale wcześniej termin ustalić by można było:D
Chciałbym w końcu poznać kogoś ze społeczności :p

Spoko śmignę z szefem pogadać i jak coś to zaproponuję termin jaki on mi wrzuci :D

Zapraszam alfaholików na wystawę kanarków i ptaków egzotycznych którą organizuję w dniach 11-13 listopad na Halembie ul Brzechwy 17 obok baru Antek będzie sporo ptaków do oglądania i moja Belunia przed salą :D zabierajcie dzieciaczki bo dla nich to robimy !!!!!!!!

no myślę że na pewno da rade bo dzień wolny 11tego :) od jakiej godziny się ma zacząć, jakieś koszta ?
Pozdro

Wystawa otwarta jest od 10 do 18 cena biletu jest symboliczna 3 zł od osoby dorosłej dzieci wstęp wolny:)

hołsik ty jako gość chonorowy czyli importowany bykowinioż wstęp za jedyne 10 zeta :)

House jak to nie pamiętomy jo ino zobocza jak Ty bydziesz pamiętoł i czy sie zjawisz jak przyjedziesz belą to włazisz za friko:D

Jo tyż jest z Rudy, a dokładniyj z Kochlowic :) Jest żech tu nowy, wiyc sie przedstawiom :) No może niy jo i no moja Bella ;)

Amortyzatory
Powrót