• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Kulig - Park Świerklaniec 21.02 lub 27/28.02

• Autor wątku Autor wątku omen
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

kiedy kulig ?

• 21 luty - Niedziela 15 lub 18

Głosów: 8 61.5%
  • 27 luty - godzina do ustalenia

Głosów: 3 23.1%
  • 28 luty - godzina do ustalenia

Głosów: 2 15.4%

• Łącznie głosujących
    13

omen

Nowy
Auto
GT
Witam serdecznie wszystkich
na ostatnim grillu alfaholików rzuciłem temat podpatrzony u kol. Ferrari, czyli kulig.
Impreza odbyła by się w parku w Świerklańcu, koszty wyglądają tak;

kulig za traktorem 15-30 osób koszt od osoby dorosłej-7zł, dzieci-5zł czas 45min.

kulig konny, max 8osób koszt bez względu na wiek 15zł od osoby czas max 30min

jest możliwość rozpalenia ogniska 50zł/godz. utrzymania ognia, kiełbaska w własnym zakresie.

wolne terminy;
21.02.2010 w godz 11.00-15.00 i od 18.00

27 i 28.02.2010 na dzień dzisiejszy brak rezerwacji, do uzgodnienia.

Ankieta dot. daty imprezy u góry, prosimy o rozsądne głosowanie.
Data która będzie miała najwięcej głosów, będzie data odbycia się kuligu.

Wszystkich Serdecznie Zapraszamy!

proszę o zgłaszanie sugestii, i wpisywanie sie na listę:

-geogre11
-omen

Ostatnia edycja:
- george 11
- omen
- aniucha05

myślę że lepsza zabawa jednak na kuligu konnym :) mimo wszystko zawsze bardziej atrakcyjniejszy :)

a da się np dwa kuligi konne - czyli 16 osób ? ( itd. 3 - 24os. )

a ognisko - to se sami rozpalimy gdzie indziej za free :-)

nio i złoto temat mi sie podoba tylko bym cos zmienił kulig będzie sie odbywał w kąpielówkach i stojach kąpielowych :) potem winko grzane hahah napewno bysmy trafili na pierwsze str. gazet :)
- george 11
- omen
- aniucha05
-marshall z 1/2 21cały i 27(do godziny 16) :)

a da się np dwa kuligi konne - czyli 16 osób ? ( itd. 3 - 24os. )

a ognisko - to se sami rozpalimy gdzie indziej za free :-)

kochani...jutro zapytam sie, jak to wyglada z końmi...
co do ogniska, w parku samemu nic nie wolno rozpalac, kiedys były tam zadaszone miejsca na ognisko i grile ale niestety, rozpieprzone przez debili... ja jestem za ogniskiem, ciepo, klimatycznie, bez czekania...
prosze o konkrety, musze podac w miare szybko ilosc osób i termin.
W parku jest Hotel, restauracja, i mała knajpka wiec integrowac sie możemy do woli...

pozdrówka.

Ostatnia edycja:
- george 11
- omen
- aniucha05
-marshall z 1/2 21cały i 27(do godziny 16)
-jo i Katka tyz o ile bydzie 21.02

mnie odpowiadają raczej wszystkie terminy więc jestem chętny :D

- george 11
- omen
- aniucha05
- marshall z 1/2 21cały i 27 (do godziny 16)
- Adam$72 i Katka tyz o ile bydzie 21.02
- MarcoM23
- z tego co widzę to bocian również jest chętny jak zawsze :D

Hmm 21 by mi pasował i chyba 28... 27 bankowo nie z racji egzaminu :>

Także dopisze się ale 50% że będe:

- george 11
- omen
- aniucha05
- MarcoM23
- z tego co widzę to bocian również jest chętny jak zawsze
- Izane z Kasia ;D (50%)

- george 11
- omen
- aniucha05
- MarcoM23
- Izane z Kasia ;D (50%)
- GrzesiuŻar z kobitą - na 50%

50 % - bo mam właśnie przeprowadzkę do innego salonu i terminy mam płynne... ale chciałbym wpaść, tylko ustalcie termin w miarę prędko!

Witam

Najnowsze wiadomości; nadal jest aktualny termin 21.02, w godz od 15-18.00,
na kulig nie trzeba zabierac sanek, niestety ale jest tytlko jeden kulig konny, tak wiec jak jedna grupa jedzie to druga czeka na przyjazd, chyba że traktorem, jemu jest wszystko jedno ile ciągnie...
pozdrówka

traktor chyba szybszy :D a wiecie jak to jest z koniami pod oko można czyms podstać :P hahahah ja nie jade pierwszy :D lepiej jak wszyscy pojadą lepsze wywrotki będą :P

- george 11
- omen
- aniucha05
- MarcoM23
- Izane z Kasia ;D (50%)
- GrzesiuŻar z kobitą - na 50%
- peteja z żoną + 2 osoby termin jak narazie mojej zonie pasuje chyba ze sie jej cos wypadnie na 99%

witam
jutro rano zarezerwuje 21.02, godzine to mysle jaka jeszcze bedzie wolna, ale nie za późno max 17.00, wypowiedzcie sie jeszcze co do "napedu"; koń mechaniczny,czy koń pociągowy??

a tak nawiasem mówiąc, jak sie nazywa szkielet konia??,jak sie mówi zakochanego konia?? i jak sie mówi na zebranie konii??

pzd

Jo by tam woloł traktor,2x tońszy,dluzej jezdzi i wiecej pociagnie,a jak sie popsuje(nawali)to nic nie czuc.

Tak samo jak Adam$ preferuje traktor, napewno szybciej, bezpieczniej, dłużej, taniej no i .... jego nawalenie nie śmierdzi :D

witam

Zarezerwowałem kulig na godz. 15.00, traktor, niestety późniejsze godziny za już zarezerwowane, wiekszosci z nas pasuje tylko ten termin wiec jesli komus narobiłem smaku to przrepraszam i prosze o wyrozumiałosc, na kulig prosze przyjechac z kiełbaska i pieczywkiem,(ogniski ) bedzie możliwosc wypicia grzańca i herbatki z pradem (tylko dla osób które nie prowadza).
Ognisko odbedzie sie bezpośrednio po kuligu czyli ok. godz. 16.00
w stadninie koni.
Istnieje możliwosc zmiany godz. kuligu tylko jesli zdecydujemy sie na kulig konny.

Zapomniałem o najwazniejszym, kulig rusza z pod Pałacu Kawalera o godz 15.00, ale jesli bedzie to mozliwe to mozemy sie spotkac na parkingu przed parkiem o14,45 i podjedziemy po w/w Palac.

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Gopcio
konno jest za saniami, alternatywnie za traktorem.

Cycus
przybywaj chłopie zapraszamy

Amortyzatory
Powrót