Żywiec & okolice - spot?

Pajonki mają po łosiem nóżek :D:D sztery z jednej i sztery z drugiej :P więc starczy dla wszystkich :]
mnie niestety nie będzie na tym grillu. Dostałam dziś propozycję zmiany samochodu a co za tym idzie zmiany forum internetowego. No cóż... miłej zabawy i smacznego...

mój pajonk Was pogryzie..a raczej dwa pajonki :D a aniuFka napewno żartuje bo dziś 1 kwietnia sialalalala :D

tuning idzie powoli jako że w domu nie mam neta (przy okazji pozdrowienia środkowym palcem dla TP) a w pracy raczej nie mogę się zajmować takim sprawami. to wymaga skupienia... jeżeli chcesz mieć dobry efekt to musisz uzbroić się w cierpliwość :)
a zdjęcie przyznam że efektowne :)
jak znajdę dziś troszkę siły to podjadę do katowic po nowego liveboxa i zacznę robić... :)

oczywiście wczorajszy tekst był wieeeelkim żartem :P jak Wy sobie to wyobrażacie... na lewej nodze cuoresportivo a na prawej I LOVE VW :D hehe

...a na prawej "only Golf II Country".:D

Po spocie wziąłem sobie wasze sugestie do serca i byłem dziś się spytać o wymianę tłumika. No i lipa. To nie jest tylko końcówka, lecz cały ukł wydechowy wymieniony na sportowy. A seryjnego nie chcę...
Przynajmniej mam 3KM więcej :P
Ania, jak tam tuning? idzie co do przodu?:D

Po spocie wziąłem sobie wasze sugestie do serca i byłem dziś się spytać o wymianę tłumika. No i lipa. To nie jest tylko końcówka, lecz cały ukł wydechowy wymieniony na sportowy. A seryjnego nie chcę...
Przynajmniej mam 3KM więcej :P
Ania, jak tam tuning? idzie co do przodu?:D

ale to nam chodziło o samą końcówkę, przynajmniej ja tak mówiłem :)

Stary ja zapinam agregat do bagażnika i kątówkę i na spocie zrobimy porzadek z tą rynną. Nie martw sie. Ania weźmie spraja zamaluje ubytki a Mrutyna udokumentuje to odpowiednią fotą. Najwyżej Piter wpuści pajonka i sprawdzi układ od środka.

Aż wstyd na spot jechać... Miłej zabawy :(:P Myślałem, że coś wykombinuje z tym na wiosnę, a tu taki wał. Taka końcówka by mi siadła http://www.youtube.com/watch?v=-aK7sbNTzlg
No chyba, że macie kogoś kumatego w tym temacie? Bo całego układu to ja się nie chcę pozbywać! Za dobrze mruczy

Stary ja zapinam agregat do bagażnika i kątówkę i na spocie zrobimy porzadek z tą rynną. Nie martw sie. Ania weźmie spraja zamaluje ubytki a Mrutyna udokumentuje to odpowiednią fotą. Najwyżej Piter wpuści pajonka i sprawdzi układ od środka.
Tomasz mówiłam Ci żebyśmy otwarli jakiś zakład... jestem gotowa do poświęceń i sie nawet przeprowadze w okolice...
myślę że zakład będzie się specjalizował w wyciąganiu kun z półośki :D trotyl te sprawy :P
potem zakres uslug będziemy poszerzać... :)
a jak pajonk nie będzie chciał wyjść to poprosimy Gosię żeby przemówiła anielskim głosem :) wszystko zaczyna się ukladać w jedną całość :)

Wpadniesz do mnie do pracy to obadamy na kanale co by z tym fantem zrobić. Zawsze można wypieprzyc te rynne i wstawić tłumik lub sama koncówkę z mniejszą srednicą rur i prostymi wylotami. Wydaje mi sie ze tam cudów nie będzie

Uwaga-chwalę się. Zapadła decyzja zmiany auspuffu.... Proszę się dobrze przyjrzeć na zlocie w żywcu, bo nadchodzi jego kres:D
Za tydz się pochwalę:P

jako że Tomasz prosił... a ja nie mogłem z Wami być łączę się sercem i przesyłam foto :D

img4358.jpg

tak że proszę tam o mnie myśleć że chciałem z Wami być ale nie wyszło :(

Amortyzatory
Powrót