Żywiec & okolice - spot?

A mi w Kocierzu wyskakiwało na wyświetlaczu
MAŁY GŁODEK.
Ktos wie co to oznacza w GTA?

---------- Post dodany o godzinie 12:07 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:06 ----------

Marcin ale po wylince pajonka bo miedzy zęby bedzie się skórka wcinać

Toprawda na okrajnickiej ziemi jeszcze tyle alfostwa nie było. Niechaj zajadą mą ojczystą ziemię.
Słowa wyjęte z listów do alfezjan.

jak M. zrobią grilla to miejsca na Alfy na pewno nie starczy. Przywiezem swój plac manewrowy najwyżej:) To ja lece poszukać tego szopa co wczoraj trafiłem, żeby pajonka PiteraR nie ruszać. Zamroże i będzie jak znalazł.:D
"Przyjacielem moim jest, kto mój ugór orze" /Sal.15:24/
Ale urwał, ale to było dobre!:D

pajonka zróbmy pajonka :D

jasne, weźmiemy zaraz po wylince będzie miał świeżutką skórkę :P nic się wcinać nie będzie :)

jak M. zrobią grilla to miejsca na Alfy na pewno nie starczy. Przywiezem swój plac manewrowy najwyżej:) To ja lece poszukać tego szopa co wczoraj trafiłem, żeby pajonka PiteraR nie ruszać. Zamroże i będzie jak znalazł.:D
Ale urwał, ale to było dobre!:D

żadnego pajonka :D pogryzie Was i tyle będziecie mieli :D a quattro dobrze mówi, szopa zjecie a od pajonka z daleka :D

Piter bo Twój pajonk chce na rączki :p to trzeba go w końcu zabrać. :) ja Ci chyba naprawdę kupię smycz i będziesz z nim wychodził. Zobaczysz jak szybko będzie miał wylinkę :) a co do małego głodka w GTA to bym się nie przejmowała - u mnie puka komornik :)

Ostatnia edycja:
przeca wiadomo że pajonka przed zgrilowaniem trzeba ubić. To jak pogryzie. Nie rozumiem?

Psalm 42,2
Jak łania pragnie wody ze strumieni, tak dusza moja pragnie Ciebie zjeść Pajonku

to ja jeszcze dodam "moje" kyrje elejson! To będzie ten pajonk czy nie? A włoski to wyczesze wcześniej czy będę miała poparzenia jakieś? :P :)

Tomaszu, bo ja tego Waszego susła albo usmażę albo rzucę na pożarcie pajonkowi :D ale będzie go jadł chyba z miesiąc ;D

mrutyna, a masz jakąś fajną fotkę-obróbkę mojej belli?:P

hmmm nie humanitarna?? to lepiej nie... bo wtedy Gosia z Tobą postąpi niehumanitarnie :P

---------- Post dodany o godzinie 12:45 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:44 ----------

mrutyna, a masz jakąś fajną fotkę-obróbkę mojej belli?:P
mam propozycję - prześlij mi foto Twojej belli -ja Ci ją obrobię za pomocą painta :D za efekty nie odpowiadam ale jedno jest pewne - takiego .jpg jeszcze nikt nie miał :D:D

no aniucha, to wyślij mi na pw swojego maila. Aż jestem ciekaw twoich możliwości, bo przylepianie naklejek to masz opanowane do perfekcji:D:D (tylko mi na masce nie zrób znaczka VW):rolleyes:

Amortyzatory
Powrót