Żywiec & okolice - spot?

ale ja już mam 2 rynny... zdaję sobie z tego sprawę, że mam je beznadziejne, ale przynajmniej kupiłem zadbaną furę.
"Ogłoszenie"
Wymienię się na tłumik końcowy z AR 145 Edizione Sportiva, bo za bardzo się rzucam w oczy

Ostatnia edycja:
jako że mnie proszono to dodaję foty :)

001.jpg

003.jpg

004.jpg

005.jpg

006.jpg

007.jpg

002.jpg

008.jpg

009.jpg

010.jpg

011.jpg

012.jpg

013.jpg

014.jpg

015.jpg

016.jpg

017.jpg

018.jpg

019.jpg

020.jpg

021.jpg

022.jpg

023.jpg

024.jpg

następny spot organizujemy u Pitera na podwórku :D

025.jpg

no i filmik :P
http://www.youtube.com/watch?v=Y1ZroidJ0W0

Ostatnia edycja:
Zacne foty zacne.

Niebawem najświeźsze wiadomości w sprawie suseła!!!!!!!!!

no więc:))
dzisiejszy dzień przejdzie do historii...Suseł wyszedł !!! ale nie sam hola hola:D !!! człowiek tu sie dwoil i troil jak skurczybyka wykurzyc spod podłogi,dzis miał juz byc zapuszczony dymek z sziszy,juz prawie ze podloga mala być rozbierana a tu masz.....dziś odkryłam w sobie nowe powołanie i chyba porzuce moją kariere apteczarską i zostane.....negocjatorem:D normalnie anielski głos mówił do suseła i mówił, a wtedy suseł sie opamietał,zrozumiał swój błąd jak wielbłąd....i wylazł:)) a ze potem go trzeba było gonic po pokoju to juz inna bajka...wtedy były juz zakłucenia na linii i anielski głos nie działał...:D Więc tym sposobem pajonk Pitera zostanie ocalony,nie trzeba bedzie skladac ofiary:D

---------- Post dodany o godzinie 20:25 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:24 ----------

no wlasnie ....ile mozna....do sreberek to ja sie nie nadaje:D suseł to jednak porzadna firma:D

---------- Post dodany o godzinie 20:30 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:25 ----------

a ten anielski głos zeby nie było wątpliwosci to oczywiscie moj:D

....zeby tak bella sie słuchała.....:D

hehe no to gitara :D suseł ocalał... :D:D:
Piter nawet poczynił pewne kroki żeby ułatwić Wam sprawę ale o tym opowie sam :]
zdjęcia super za wyjątkiem tego jednego - ale to już z winy "modelki" co wykrzywia dziub :P hehe

quattroporte88 ja o Twoim zdjęciu pamiętam ale póki co w domu nie mam neta... rozumiesz... więcej kasy na paliwo to i rachunki w TP nieopłacone :) ale jak tylko znajdę chwilę Twoja 145 idzie do obróbki by aniucha05 :]
zdjęcie możesz już wysłać na aniucha05@gmail.com :)

To Pietrek na ile osób planować grila żeby każdu po nóżce dostał? Ten pajonk ma 6 czy 8 tych nóg ?

Pajonki mają po łosiem nóżek :D:D sztery z jednej i sztery z drugiej :P więc starczy dla wszystkich :]
mnie niestety nie będzie na tym grillu. Dostałam dziś propozycję zmiany samochodu a co za tym idzie zmiany forum internetowego. No cóż... miłej zabawy i smacznego...

Amortyzatory
Powrót