też mam lekkie prostowanie. Dodatkowo felgi malowane proszkowo i ciężko będzie wypiaskować i mocno podrapane. Zobaczymy efekty. Nic tu w okolicy innego nie znalazłem.
też mam lekkie prostowanie. Dodatkowo felgi malowane proszkowo i ciężko będzie wypiaskować i mocno podrapane. Zobaczymy efekty. Nic tu w okolicy innego nie znalazłem.
Nie polecam Formy która prostuje Felgi w Tychach - zwie się : KTECHNOLOGY
skasowali mnie 450zł ( niby jedno większe prostanie , i 3 mniejsze ) , i generalnie gówno zrobili , nie wspomnę ze potem gosć wciskał mi że to Opona .
Na koniec gość te gorsze dał mi na tył , a lepsze na przód .
Jestem już po regeneracji moich 17" i szczerze mówiąc nie do końca zadowolony. 3 prostowania z czego jedno jak twierdził na piaście i nie dał rady całkowicie wyprostować. Felgi fakt w tragicznym stanie i sporo ubytków (głębokie rysy) i do tego jak twierdził malowane proszkowo czyli farba gorzej schodzi przy proszkowaniu. 200 wziął za prostowanie i 700 za malowanie i proszkowanie. I o ile alusy ładnie wyciągnął z rys tak wszystko zaprzepaścił malowaniem. Nie ma jakiejś tragedii ale są widoczne niedociągnięcia w zagłębieniach. Mimo wszystko za 700zł można było mieć perfect pomalowane.
Ale chyba jedyna firma w okolicy zajmująca się kompleksową regeneracją felg więc wyboru dużego nie miałem.
gorsze powinno się dawać zawsze na tył
a co sądzicie o firmie z Katowic na Brynowskiej 24 ? Zamierzam oddać tam jedną felgę do spawania. Na Oswobodzenia to robią tylko malowanie a na twardej akurat urlop i za długi termin. Byłem też w Bomie w Katowicach na Krakowskiej to się nawet nie podjęli. Felga ma jakieś małe pęknięcie nie widoczne na pierwszy rzut oka. Dodatkowo jest ono na rancie - uchodziło mi powoli powietrze i myślałem, że opona, ale po zanurzeniu bąbelki wydobywały się z felgi. Jest jeszcze jakiś dobry warsztat w okolicy ?
Blog motoryzacyjny - Zapraszam, coś o alfach też się znajdzie
Darmowy katalog stron
Mogę polecić ten warsztat http://tablica.pl/oferta/prostowanie-felg-wulkanizacja-ID7ZpW.html jest na trasie na Olkusz ,za karczmą bida zjazd na Klucze
Włoskie maszyny mimo swoich wad i kontrastów są wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju. Są dla pasjonatów , nie dla konsumentów![]()
Ktoś zna może firmę w Nowym Sączu ? chce odnowić swoje 17stki i szukam dobrego majstra w przystępnej cenie..
w Nowym Sączu nie znam ale ja zawsze oddaję felgi do renowacji do Żor. Chłopak zajmuje się wszystkim począwszy od prostowania, piaskowania i malowania proszkowego i nie tylko. Robił mi 4 komplety felg i złego słowa nie powiem. Jak by ktoś chciał numer to 797366303 co do cen to by trzeba było pewno rozmawiać na podstawie konkretnego przypadku ale z czystym sumieniem mogę polecić bo z tego co udało mi się znaleźć to była jedna z najsensowniejszych propozycji - nie mówiąc o dodatkowym atucie że właściciel też jeździ Alfą![]()