Witam
Czy ktoś zna w miarę dobrego i za rozsądne pieniądze blacharza w okolicach Gliwic, Zabrza? Chodzi mi o wyprostowanie błotnika
Witam
Czy ktoś zna w miarę dobrego i za rozsądne pieniądze blacharza w okolicach Gliwic, Zabrza? Chodzi mi o wyprostowanie błotnika
Przecież wszyscy blacharze są super....![]()
A tak serio, to niestety ale jak będzie mniej niż 250zł za element to nie liczyłbym na dokładność i trwałość, no chyba, że dokłada do interesu albo rodzina. Znam gościa, co ma warsztat i lakiernię ale za mniej niż 300zł za element nie zrobi - same materiały kosztuję 150zł, bo nie robi PL gów*** tylko jakimiś dobrymi materiałami (Niemcy i NL bodajże). Także rozsądek to nie dobra cena w przypadku blacharza, a na pewno nie w przypadku Alfy Romeo![]()
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
Witajcie Panowie
Chcialbym odświezyc ten dosc archiwalny temat. W mojej 10 letniej 147 korozja coraz mocniej daje sie we znakiGnieje mi skos nadkola tylnego tuż obok drzwi. Musze go zalatwic przed zima zanim temat sie poglebi.
Szukam blacharza/lakiernika, ktory poprawi temat, ladnie zacieniuje i przede wszystkim cale auto mi dobrze zabezpieczny przed korozja.
Mieszkam w Czeladzi wiec rozgladam sie za kims na Zaglebiu ewentualnie w Katowicach. Ma byc wykonane zlecenie perfekcyjnie, solidnie, dokladnie, wrecz pednatycznie, nie lubie fuszerki. Cena nie gra roli, liczy sie jakosc.
Tu obok siebie znalezlem zaklad - Mawik. sc. W.A.M Bania w Czeladzi. Znalazlem kilka pochlebnych opinii, ale nie ukrywam, ze wolabym sie zdac na Wasze doswiadczenie i oddac auto to zakladu gdzie znaja sie na Alfach i roboty mi nie schrzania.
Pozdrawiam i licze na Wasza pomoc!
Jak chcesz dobrze i drogo to spróbuj tutaj http://twojlakiernik.pl/
Może odkopię temat,
Ma ktoś namiary na dobrego blacharza i dobrego lakiernika (nie blacharz-lakiernik - bo nie wierzę w duozawód). Chodzi przede wszystkim o progi w GT - mega mi je zjadło. Tak rownież wyeliminowanie delikatnych ognisk rdzy (tylna lampa). Najlepiej Zabrze lub okolice. Choć nie jest to tak istotne jeśli jest to fachowiec godny polecenia.
Może ktoś już regenerował progi?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk