lokalny Hyde Park

hahah nie wiem skąd ten gość z tym bmw się wziął...
w każdym razie na bora są 3 pasy :D
ps. dla mnie bmw też się skończyły wraz z rekinem :o
Ta środa, godzina 22, parking pod 'krokusem'. Później już nie będzie okazji.

Przepraszam moderatora za kolejny post do skasowania.

Tutaj możemy pisać do woli o tematach nie mających nic wspólnego z pozostałymi ;)

ot jest mile widziany..

:)

Ostatnia edycja:
to podywagujmy dalej.

Przednionapędowe Alfy znacząco oparte na bebechach FIATa. Do 2005 roku chociaż z silnikami V6 z rodowodem Alfowskim i 1996 z TS 8v.

Wg. Ciebie co w tym złego że sa to bebechy z fiata albo nawet jakby z każdego innego - co w tym złego. Naturalne jest że mniejsze firmy musza miec wsparcie potentatów aby przetrwały w kapitalistycznej rzeczywistości. Zgadzam sie że dzisiejszej gamy silników cieżko porównywać np z tym co ma bimski u siebie ale wszystko musi iść do przodu aby marka przetrwała. Poza cała gama "normalnych" modeli są przecież GTA i 8C jeśli kogoś stać, ma możliwości itp... W czym one są gorsze od 75 bimskiego itp ?
W czasach przed 92 rokiem alfa też robiła cywilne normalne samochody wiec zupełnie nie rozumie o co chodzi z tym że dzisiejsza alfa to już nie to samo...

papier do :reddy: mi się skończył... :bawling: kur.. koniec świata :elefant:

:hang2:

kurde tos pozamiatał............. hahhahhahahaha :D:D:D:D:D

---------- Post dodany o godzinie 09:31 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:31 ----------

zostaje ci jeszcze metoda biletowa :P

on jest cham i papieru nie da, a za 5zl moge mieć w ch... chusteczek :D

wielkie podziękowania dla moderatora za to że umożliwił nam tu wyrażanie swojego prawdziwego oblicza :D:D jak OT to OT :D:D
zmęczona jestem jak cholera, przynajmniej papier mam :] ufff kamień z serca :P

masz coś do mojego papieru? A raczej brak?!?! Że niby lepsza jesteś?!?!? Podziel się to Ci paczke chusteczek odpale :P:D

oczywiście żartuje ;)
bez takich mje tu... :P papier zawsze należy mieć przy sobie :P nie wiem jak mogleś dopuścić się takiego czynu :P to jest jakaś przesada i to gruba :)
będę w krk na cyklicznym za tydzień to Ci przywioze papieru troche :P chcesz?? :P

Zejdę z tematu papieru :P Co myślicie o zorganizowaniu paintball-a ??

jak to jest lokalny hyde park, i można pisać bez sensu, to jo tez se posta napisza

a pewnie napisz se,jo tyz napisoł :D wpadnij na kopca 2 maja,pały ze śunska sie bydom bawić :D:D(ci co wiedzą,to wiedzą o co loto :D )
ps.mój diesel nie kopci:P to nie wulkan :P

a pewnie napisz se,jo tyz napisoł :D wpadnij na kopca 2 maja,pały ze śunska sie bydom bawić :D:D(ci co wiedzą,to wiedzą o co loto :D )
ps.mój diesel nie kopci:P to nie wulkan :P

niy moga bo to antyrogerowy termin, 1 i 2 maja to jo w szczyrku siedza:P
To godosz że tyn dym jeżdzący po siemcach to nie Ty ja? :P :P :P

aniucha05 napisał:
bez takich mje tu... papier zawsze należy mieć przy sobie nie wiem jak mogleś dopuścić się takiego czynu to jest jakaś przesada i to gruba
będę w krk na cyklicznym za tydzień to Ci przywioze papieru troche chcesz??

jak mięciutki to biore dwie rolki!

Zejdę z tematu papieru :P Co myślicie o zorganizowaniu paintball-a ??

o! dawno nie strzelałem :D świetna zabawa, tylko kto by się podjął organizacji?

Jo myśla dobrze.
Nie wiem czy wiecie,ale koń kobyle kopnoł w bryle :P

w którą? lewą czy prawą :P

To co to było po tym 1992???

Przednionapędowe Alfy znacząco oparte na bebechach FIATa. Do 2005 roku chociaż z silnikami V6 z rodowodem Alfowskim i 1996 z TS 8v.
chodź w 164 TS 8V wychodził to 1997 roku ;)

zgadzam się w 100% z fiergloo .. Alfa się skończyła.. nie ma już wspaniałych V6 12V i 24V .. nie ma już wyśmienitych TS 8V (nie wiem co alfe podkusiło, żeby zrobić słabsze 16V :| .. ma mniej Nm) .. nie ma już skrzyni z tyłu, nie ma surowego wnętrza... nie ma już tej duszy :(

jest za to Fiat .. niestety

Amortyzatory
Powrót