Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
quik quik powiedział prosiaczek i zbiegł z górki podażając w strone domu.
...aż tu nagle potknął sie o korzeń i pierdyknął ryjkiem o kamień...
aż tu ni z kąd ni z owąd, podbiegła do prosiaczka sarenka.
Sarenka nie mogła oprzeć się pokusie, wysunąwszy swój języczek z ryjka, podsunęła go w stronę prosiaczka, coraz bliżej i bliżej, aż dotknęła nim mózgu prosiaczka, który wypłynął mu uchem
W ten czas niedzwiedź zwany dzikim kojotem zawiesiwszy swe jaja na gałęzi rzekł.
Czymże zawinił ten prosiaczek że mu mózg tak zbeszcześciłaś????
Czy ogrom strat jaki wyrządziły w nocy bizony nie dał Ci nic do myslenia?
Jak on teraz wróci do domu jak on i uszy ma zatkane i kurde pomysleć nie może bos mu
jedzo muzg wylizała.
a wisz co se możesz tym papirym podetrzeć ? mosz go aż tyla co by starczyło na tako wielko ?zmęczona jestem jak cholera, przynajmniej papier mam :
jaki anty jak już jedyn roger bydzie ???niy moga bo to antyrogerowy termin
potem wybiegła na ulicę i potrąciła ją aniucha, a było to w sierpniu tamtego roku od tego czasu prosiaczek chodzi dumny ze swojego odzyskanego mózgu, ale saren to nic nie nauczyło. Wraz z bizonami sieją postrach we wszystkich lasach w pl.Sarenka okazawszy skruchę, włożyła ryjek w ucho prosiaczka, próbując sprowokować odruch wymiotny:
'bleee bleeee bleeeee' - zrobiła sarenka
'blee blee bleeee!!!!!!!!' - wierzgała, aż się udało!!
- sarenka zwróciła prosiaczkowi cały mózg
thing - to dwie rolki?? nie ma sprawy![]()
niy moga bo to antyrogerowy termin, 1 i 2 maja to jo w szczyrku siedza
To godosz że tyn dym jeżdzący po siemcach to nie Ty ja?
bo ześ tam był i napierdziołCos zech słyszoł,że w szczyrku gazem czuć![]()
![]()
jak to może przyjade... czy Ty wiesz czym to groz??!! ja się tam na medycynie zbyt nie znam ale hmmmno szkurde... na spot może za tydzień przyjade :/ musze wytrzymać...
u was też tak zimno?
i dla tego na grubie ni może fedrować bo czujniki metanu dziennie by wywalały napięcie w przodkuja metanowy adams![]()
bo ześ tam był i napierdzioł
kurde... mi mówili że ja mam 1.2 silnik.... chyba mam coś nie tak z autem :/
Ligar a Ty zmykaj z forum i proszę mje w alfie mody robićkur........... o czym wy gadacie bo za ch.... was zrozumieć nie moge![]()
Zrobcie jakiś słownik czy co![]()
kur........... o czym wy gadacie bo za ch.... was zrozumieć nie moge![]()
Zrobcie jakiś słownik czy co![]()
Ale z akcyntem! Wsodź se kartofla do gymby i tero godej! No... już lepij!
Niy szpanuj tym, że umisz cokolwiek pedzieć po ślonsku... oni i tak cie ino wyśmiejom!
Suchejcie tyroz, jak chcecie dopożontku godać po ślonsku to niy możecie tyż przesadzać z akcyntowaniym!