aniucha05
Nowy
- Auto
- Alfa 147 1.6 16V & 159 2.2 JTS
ale muszelka w alfie romeło??
może kcesz troszkę piasku co??

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
thing lepiej Ci zrobi spanie w oczekiwaniu na papiertakże wiesz.. mniej się je mniej się....
![]()
jezeli chodzi o dupę to mogłaby się wzorować na mnie
phi... 3 gratis?? chcesz to Ci mogę całą paczkę kupićTy już koleżanko nie dogryzaj :nono:![]()
za to trzecia rolka extra!
i to bardzo udany bym rzekłamini spot w oświęciumu udany![]()
oooo widzisz Kaczo... szkoda wielka bo mozna by se porzucać frisbee we 3 albo i w 4 osobykiedy mieliście spota w oświęcimiu? czego nic nie mówiliście my byliśmy u Kuby (djgołąba), robiliśmy zawieszke u mnie, i jakbyśmy wiedzieli to byśmy podjechali ;]
kiedy mieliście spota w oświęcimiu? czego nic nie mówiliście my byliśmy u Kuby (djgołąba), robiliśmy zawieszke u mnie, i jakbyśmy wiedzieli to byśmy podjechali ;]
no jasne że se porzucamya widzisz, jakbyśmy wiedzieli że tam jesteś to bym dzwoniła co do frisbee to na spocie porzucamy, na parkingu
![]()
oooo widzisz Kaczo... szkoda wielka bo mozna by se porzucać frisbee we 3 albo i w 4 osoby![]()