• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

lokalny Hyde Park

Dobra sesja zdjęciowa nie jest zła :)

2d0b14fdf2d51eb6.jpg

Ach te telefony pięknie błyszczą, tylko czemu tak drogo za czarno-białe zdjęcie :confused:

ups... 300 zł i 6 karnych?? ;/ drogo faktycznie za te foty... jakaś żenada poprostu...

Tego jeszcze nie wiemy :), okaże się po przesłuchaniu właściciela pojazdu, czyli k....a mnie, a nie wyprę się się że to nie ja prowadziłem, skoro nawet mamie, żonie, córce itp.. nie pozwolę wsiąśc za kierownicę ... upsss, samolubstwo, zabulić bedzie trza...

mi się ostatnio udało...tylko że złapali mnie na suszarkę :) było podobnie 40/71 :) puścili mnie wolno :) niestety nie cieszyłam się długo bo złapali mnie w poniedziałek ale tu już było 70/109 :) dogadane na 50 zł :D:D
trzymam kciuki żeby Tobie też się udało :D

sb nie macie czy jak ja mam już pare dobrych lat i niewiem co to mandat :)

SB nie mam, nie naleze ale z tego co słyszałem to ich era sie juz pokonczyła :P

ja też nie mam SB :) rocznik '85 jestem więc chyba faktycznie za późno :P a tablice mam SM więc też nie pasuje :P
to może jakaś zbiórka charytatywna na SB dla aniuchy?? :D urodziny ja już mialam, ale dzień dziecka niebawem :D

A ja mam tablice SB :) i jak widać nie pomaga na Straż Miejską, schowaną w cywilnym autku zaparkowanym pomiędzy innymi i strzelającym foty hehe

thing a Ty nie zmieniaj tematu... gdzieś był jak Cię nie było na spocie?? co Ty myslisz że ja Ci ten papier będę wozić do USRANEJ śmierci?? czy Ty wiesz jakie to jest obciążenie dla tego samochodu??!!

ja tematu nie zmieniam, tylko ...
przyjade w swoim czasie! a do tego czasu czymoj że tyn papir!!!!!!

....

żeby napisać posta trzeba użyć minimum 4 znaków, tak więc napisalem 4 kropki

Amortyzatory
Powrót