PiterR
Nowy
musi być duże skoro wczoraj na rezerwie jeździła 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
nawet mi nie mówmusi być duże skoro wczoraj na rezerwie jeździła![]()
ups... 300 zł i 6 karnych?? ;/ drogo faktycznie za te foty... jakaś żenada poprostu...
thing a Ty nie zmieniaj tematu... gdzieś był jak Cię nie było na spocie?? co Ty myslisz że ja Ci ten papier będę wozić do USRANEJ śmierci?? czy Ty wiesz jakie to jest obciążenie dla tego samochodu??!!
SB nie mam, nie naleze ale z tego co słyszałem to ich era sie juz pokonczyła![]()
no nie wiem, nie wiem... obiciążenie jest... kto mi potem za paliwo zwróci... a nie wiem czy wiesz że ja na VP jeżdżę więc koszty rosną...ja tematu nie zmieniam, tylko ...
przyjade w swoim czasie! a do tego czasu czymoj że tyn papir!!!!!!
koszty sie zwracają wraz z (nie)zapłaceniem mandatu heheheh