okolice spodka - 7.maj

• Autor wątku Autor wątku Larry
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

Larry

Guest
Witam,
jest ktoś z forumowiczow z katowic z okolic ul. korfantego?
wybieram sie do spodka na KSW13, i szukam kogos gdzie moglbym zostawic autko, podczas gali, zeby w spokoju ogladac jak pudzian i khalidov bija japonczykow :)
ewentualnie - prosze o wskazowki dotyczace, gdzie najlepiej/najszybciej/najbezpieczniej zaparkowac pod spodkiem w piatkowy wieczor :)

Po drugiej stronie ronda jest najwyższy budynek w K-cach, zwany Altusem. Pod nim (bezpośrednio) parking podziemny , w tym być może strzeżony a w każdym razie z barierką przy wjeżdżaniu i wyjeżdżaniu - IMO bardzo, bardzo właściwe miejsce na kilkugodzinny postój. Warto być tam jednak trochę wcześniej bo ma stosunkowo niedużą pojemność.

Fafa ma rację.

Na poziomie -1 masz strzeżony dodatkowo płatny.
Na -2 i -3 zwykły parking.
Cennik ostatnio się trochę zmienił, pierwsze 2 godz płatne każda po 3zł, później nie wiem, nie pamiętam.

Szkoda, że to w tym tygodniu. Akurat mam wolne, ale jakbym był w biurze to użyczyłbym Ci mojego miejsca postojowego za friko :)

Witam,
jest ktoś z forumowiczow z katowic z okolic ul. korfantego?
wybieram sie do spodka na KSW13, i szukam kogos gdzie moglbym zostawic autko, podczas gali, zeby w spokoju ogladac jak pudzian i khalidov bija japonczykow :)
ewentualnie - prosze o wskazowki dotyczace, gdzie najlepiej/najszybciej/najbezpieczniej zaparkowac pod spodkiem w piatkowy wieczor :)
Larry jak nie będziesz miał gdzie zaparkować to ja się na ten czas mogę podjąć opieki nad Twoją alfą :)

Amortyzatory
Powrót