Cykliczne spotkania Bielsko-Biała

A ja dziś w pracy....od południa, ale za tydzień może wpadnę, jak zrobię Bellę :)

Uwaga frajerzy mam ważny komunikat… hehe, żartuję.;)
Natomiast teraz się czegoś chwyćcie, bo… pasuje mi was odwiedzić w pt (nareszcie). Tam gdzie zawsze o tej h co zawsze, czy coś się zmieniło???
PS: Mam nowe petardy!:D;)

Tam gdzie zawsze, o tej h co zawsze :)

A ja nie będę miała jak do Was przyjechać :(

Ostatnia edycja:
Uwaga frajerzy mam ważny komunikat… hehe, żartuję.;)
Natomiast teraz się czegoś chwyćcie, bo… pasuje mi was odwiedzić w pt (nareszcie). Tam gdzie zawsze o tej h co zawsze, czy coś się zmieniło???
PS: Mam nowe petardy!:D;)

Czekaj, zapisuje w kalendarzu :P Lepiej żebyś był, wiesz czemu :P Ja też mam kilka petard to chyba naw wyjdzie pokaz jak belweder w sylwestra :D O tej co zawsze tam gdzie zawsze :P

- - - Updated - - -

Tak czytam temat, i właściwie nikt nie napisał gdzie i o której ;P Jak ktoś się wybiera to parking SFERA II 4-poziom godz 19 :P Do zobaczenia

- - - Updated - - -

Jak na parkingu nikogo nie będzie to w KFC najgłośniejszy stolik ;)

Ja chętnie bym przyjechał, ale w garażu będę rzeźbił rolkę z paska wielorowkowego...
Poza tym mam nastrój paskudny, bo gdzieś zgubiłem klucz z auta od ojca :(

Cześć jestem nowy :) stałem sie posiadaczej pieknej GT i chcialbym powymieniac sie paroma informacjami :D Czy w ten piątek odbedzie sie jakies cykliczne spotkanie w BB ? Jesli tak to gdzie i w jakiej porze ?

W Piątek 19:00 , 4 poziom parkingu sfera , zbieramy się koło KFC . Szukaj najgłośniejszej grupy :P Ale szukaj KAKTUSA

Oskar - Kaktus Ci się przypomniał ;) W ten piątek my też się zjawimy .

Ja oczywiście też nie było mnie dawno , a muszę się pochwalić jak P.....wagon się prezentuje :P

Amortyzatory
Powrót