Cykliczne spotkania Bielsko-Biała

Piotrek Strażak - mam już prowiant pitny :D Co tam nasz dumny posiadacz nowego kanistra - żuwik odstawiał na parkingu?
A co do moich uwag na temat kobiet hmmm... życie :P

kurde to pilnuj tego prowiantu żeby się do niego nikt nie przyssał hehehe

Co tam nasz dumny posiadacz nowego kanistra - żuwik odstawiał na parkingu?

hehe zachciało sie GTA oglądac to sie nie widziało ..:D haha

---------- Post dodany o godzinie 13:25 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:23 ----------

Tomaszu myślę że da się załatwić z tym nabiciem hehe tak że na następny spot przyjadę z przyczepką hehehe

---------- Post dodany o godzinie 13:15 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:12 ----------

Ja płaczę bo takiej nie mam hehe
A ręczny... hmm wiesz że wczoraj się wracałem do auta bo zaś zapomniałem hehehehhe

ja protestuje! nie ma takiego targu :D

a raz Ci przymarznie..:D to będziesz pamietał:D

---------- Post dodany o godzinie 13:27 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:25 ----------

kurde to pilnuj tego prowiantu żeby się do niego nikt nie przyssał hehehe

i byś sie podzielił...:D

[/COLOR]

ja protestuje! nie ma takiego targu :D

a raz Ci przymarznie..:D to będziesz pamietał:D

---------- Post dodany o godzinie 13:27 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:25 ----------

i byś sie podzielił...:D

Z Tomaszem już wszystko załatwione:DDDD duużaaa gaśnica za świetną bestyjkę:DD
a co do prowiantu podzielę podzielę tylko skąd my tylu kierowców weźmiemy na piątek hehehe

Z Tomaszem już wszystko załatwione:DDDD duużaaa gaśnica za świetną bestyjkę:DD
a co do prowiantu podzielę podzielę tylko skąd my tylu kierowców weźmiemy na piątek hehehe

ja się przykuje do kierownicy :D zresztą fotel jest na stałe pospawany tak jak wczoraj a Ty długi jestes :D niewygodnie Ci będzie:D

a piątek... żuwik będzie poklepywał swoją belle:D coby nie gasła :D a my z tyłu na kuligu z kubeczkami:D

ja się przykuje do kierownicy :D zresztą fotel jest na stałe pospawany tak jak wczoraj a Ty długi jestes :D niewygodnie Ci będzie:D

a piątek... żuwik będzie poklepywał swoją belle:D coby nie gasła :D a my z tyłu na kuligu z kubeczkami:D

hehehe to powiedzmy że się skrócę o długość nóg :DDD czego się dla Belli nie robi:DDD i będę mógł śmigać do woli hehe

aaaa żuwik w sumie mógł by tak dla sportu nas przegonić za swoją bellą tylko te kubeczki to ja z pokrywkami chcę:D:P

ale ja naprawde ładnie śpiewam ...:D:D hahahah no to problem z głowy:D

nie wiedziałam ze grasz na jakimś instrumencie...:D:D molto talento..:P
Co?!:mad: Jak to nie wiesz?!:mad: A kto wam grał na majówce?:mad: Akordeon, gitara, organki Rafała... ALFA-BAND już jest dawno zatwierdzony:P Ja, taki talent muzyczny nawet Twoją tonację wyciągnę.

Foch, kto to widział takie rzeczy na forum publicznym pisac :D Znowu tu muszę zrobić jakiś ŻOS na forum! Niech Ci Alfa pali 20l/100km!:P:P:P:P a co :D

Ostatnia edycja:
quattroporte88...
A ty cio taki zamknięty w sobie... opuszczasz się ostatnio oj opuszczasz;PPP

Tydz temu nie mogłem być na spocie, a w tym tyg. nie wiedziałem że jest, bo mi temat umknął.
Jeśli chodzi o powyższego posta, to jest on napisany pewnym kodem (nie, nie Alfa-CODE) który potrafi rozczytać tylko Gosiaaaaaa:P

A w ogóle to w czym się niby ostatnio opuszczam, co?

Ostatnia edycja:
Co?!:mad: Jak to nie wiesz?!:mad: A kto wam grał na majówce?:mad: Akordeon, gitara, organki Rafała... ALFA-BAND już jest dawno zatwierdzony:P Ja, taki talent muzyczny nawet Twoją tonację wyciągnę.
ja akurat pamiętam tego spota jak dziś :) to było Gosiu wtedy kiedy wjeżdżałyśmy na Szyndzielnie, a kiedy z niej schodziłyśmy można było usłyszeć róźne komenatrze o dotykaniu, ślubach itd... :D napewno pamiętasz :)
wtedy Kłatro grał mi jakieś pieśni pogrzebowe :D
btw. miały być zdjęcia z tego spota, ale przeze mnie raczej ich nie zobaczycie....

Foch, kto to widział takie rzeczy na forum publicznym pisac :D Znowu tu muszę zrobić jakiś ŻOS na forum! Niech Ci Alfa pali 20l/100km!:P:P:P:P a co :D

Organki organkami ale z Kenii przywiozłem konga to teraz bedzie sie działo...:)

No Q....:D czekaj Cie skiluje plus urwe lusterko to bedzie palic 20l :D na nastepnej imprezie robimy Ci scene,tzn nie foch:D tylko piedestał i jedziesz z muzyką:D bo ja te piesni pogrzebowe co Aniuszka wspomina chcialam jak najszybciej wymazac z pamięci :D wiec licze teraz na lepszy repertuar..:D i jakie rzeczy na forum pisac co?sama prawda :D i jaki kod??:D ja nie wiem o co chodzi:D (tak zeby sie Tom nie dowiedzial :D )

---------- Post dodany o godzinie 18:49 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:48 ----------

Nie nie tak łatwo mnie nie zniechęcisz hehe za duża stawka:)))

heheh no stawka jest duza:) ale na kazdego jest jakis sposob;)

Teraz pytanie z innej beczki , czy nowy musi się wkupić żeby mógł wpaść na spota :P ,czy może przyjechać każdy??

10000zł na konto, numer podam na PW :D

A tak serio to wpadaj i jak będziesz przedstaw się nickiem i imieniem - wystarczy ;)

Amortyzatory
Powrót