• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Oficjalne spotkania klubu Alfaholicy na Śląsku (nieprzerwanie od 2010!) Zapraszamy!

Może ja się wybiorę po raz pierwszy :P
Wizytówki też mam więc jeśli bym był to Ci dam :P

I gdzie to dokładnie jest (słabo znam te okolice, a wręcz nie znam :P ) Jakiś adres ? :D

No wiem gdzie :P A którym ty samochodem byłeś ? :P

Jednak mnie dzisiaj jeszcze nie będzie ;/

Ostatnia edycja:
Wpuścili Ciebie, a za Tobą ileś samochodów

Mnie nikt nie wpuszczał :D, zadzwoniłem do Kamila że trzymam mu miejsce. Żeby mieć z kim pogadać :D
Za nim ruszyli wszyscy :D, wiec on za chwile zadzwonił do mnie że trzyma mi miejsce żebym znowu mógł prowadzić :)

Moja to czarna 156, ta z otwarta maską co między GTV od Pabla i 156 (przerobioną na 159) od Mariusza :)

EOT

hmm szkoda, bo akurat najbardziej liczylem, ze bedziesz ;) ale coz innym razem. no wiec ktos sie jeszcze wybiera? ppl?

Ja będę, ale na dojazdówce, bo uwaliłem fele :(

zobacze jak się wyrobie, może też wpadne :)

przeważnie od 20.00 już większość jest :)

JA jeszcze nie wiem czy się wyrobie mam troche do roboty, jak coś to sorry

Amortyzatory
Powrót