M
mrutyś
Guest
liczysz na to ze tam ją ze mną wypijeszja Ci do Czorsztyna przywiozę baaardzo dobrą flaszkę ]:->
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
liczysz na to ze tam ją ze mną wypijeszja Ci do Czorsztyna przywiozę baaardzo dobrą flaszkę ]:->
Tak, złote na GB blachach jeszcze było w czwartek.
A czemu? Powinienem coś wiedzieć o nim?![]()
liczysz na to ze tam ją ze mną wypijesz??
Nie, poprostu to jest tylko kumpel z roboty, a ja wpadne za 2tyg w czwartek bo ten tydzien bede robic na popoludnie wiec prace w czwartek skoncze gdzies grubo po 22-23
![]()
To najwyżej sie ugadam z tym E60 i razem podjedziemy, bo mniej wiecej wiem gdzie to jest ale niech to pozostanie tajemnica jak venomek powiedziałnajwyżej dam Ci jakiś namiar gdzie masz się udać po pracy ;P
To najwyżej sie ugadam z tym E60 i razem podjedziemy, bo mniej wiecej wiem gdzie jest ta 1/4 mili(to jest ta taka dluga prosta w dol?
![]()
kurcze czemu to jest akurat we czwartki a nie piątki
Izane, ja tam też będę gościł za 2 tyg. a jak mi się spodoba to nawet cyklicznieSzkoda tylko, że znałem jedynie Venom'a który tam jest rozchwytywany ale było na co popatrzeć
Także wpadajcie inni dla towarzystwa i miłej zabawy bo jest moim zdaniem świetnie wszystko poukładane i bezpieczniej niż w mieście podczas parkowania![]()
Izane, ja tam też będę gościł za 2 tyg. a jak mi się spodoba to nawet cykliczniePoznamy się haha?
![]()
mrutyna ale venom jest w drodze do czorsztyna to przeprosisz go osobiście
---------- Post dodany o godzinie 14:41 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:41 ----------
a lizany i qatro niech spadajom na drzewooooooo ze ich nie bedzie