Oficjalne spotkania klubu Alfaholicy na Śląsku (nieprzerwanie od 2010!) Zapraszamy!

no to qwa weź rzuć tematem, datą i można na MC ogródek podjechać i pokopać w oponki :D

A się upar na tyn czwartek a przecież i w sobotę abo niedziele tez mozna kopnąć oponkę w plenerze

Niedziela 20 czerwca po obiadku, tak może 15:00, albo sobota 19 czerwca o 17:00? Tylko że w niedzielę o 18:00 Włosi grają, a znowu w sobotę to Polaczki o 21:00.

Mie tam bez różnicy w sumie
Jo to się mogą i dzis kajs przejechać abo jutro abo za tydzień

Bylech juz na pustyni :-) i we polu

Kaj te myszkowice som?
A kawa masz?

Mineral perlaż :-)
Ale dopiero po obiadku jak coś

Myszkowice to za miedzą mojej wioski:) Punktem nawigacyjnym może być nowa wieża kontroli lotów na lotnisku:)

Pierdu pierdu
A kiedy w te oponki pokopiemy? Bo coś temat zbacza z kursu :-)

W niedzielę o 15:00 spotyka się cała włoszczyzna na 3 Stawach. Warto więc dołączyć :) Ja będę.

Tak nieśmiało zapytam, czy na Śląsku całkowicie umarła tradycja cotygodniowych spotkań? Nie było mnie na forum kilka lat i przeglądając teraz wątki dreszcz niepokoju mnie przeszywa jak widzę z jaką datą jest ostatni (nie licząc mojego) wpis...
Czy stara katowicka gwardia wymarła jak dinozaury???Wróciłem do Alfy i chętnie spotkałbym się ze znajomymi twarzami kopiąc w oponki:)

Bo wszystko przeniosło się na FB, Alfe nadal jakąś posiadam ale od pół roku więcej niż stoi po zakupie tesli

Piszesz o Alfaholicy Górny Śląsk? Na tej grupie od dłuższego czasu nic się nie dzieje...Jest jakaś inna? Poproszę o namiar:)

Amortyzatory
Powrót