Pfourul
Nowy
- Auto
- 156 2.5 V6 R(etarded)-System
Kto taki? ;P
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ania wymień wszystkich z imienia i nazwiska wraz z numerem blachKto taki? ;P
podobało siePolecam się Mam nadzieję że się podobało. Zapraszam za tydzień - na pewno będzie dużo "ciekawiej" jeśli tylko pogoda pozwoli. Ja też dzięki za kreskę - nareszcie mam godnego przeciwnika Chociaż nie wiem jakby to wyglądało na właściwym ogumieniu Przypuszczam że bym się trochę przy starcie wyrwał i przewaga byłaby większa... Ale szacun za dobrze wydłubane autko i bardzo dobrą jazdę Nie będę już jedynym szybkim alfistą na spotach ]:->
troche sie musiałem tłumaczyć z rozwalonych zakupów w bagazniku(pare jaj mi sie zbiło)![]()