• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Oficjalne spotkania klubu Alfaholicy na Śląsku (nieprzerwanie od 2010!) Zapraszamy!

no 95% ja również zawitam ;) ja księ wyrobią na warsztacie z naprawąpompki sprzęgła, wymianą kierownicy
i wymianą płynu hamulcowego na Ferrodo DOT 5.1 :P
..przynajmniej pogadać wpadnę bo ścigać się niema za bardzo czym ;)

..tylko cieszyłbym się z dodatkowych info co do godziny ..pewnie jest gdzieś wcześniej
napisane, ale myślę że nie będzie problemu i ktoś napisze dwa słówka..

z góry dzieki

Ostatnia edycja:
to liczę że będzie tam gdzieś między AR miejsce dla mnie.. bo jak
na moją pierwszą wizytę, nie chcę stać gdzieś z boku ;)

PS.
..na warsztacie nawet nie zaczeli robić mojej GTV, więc sie wQ
i wziąłem ją z tamtą, powiedziałem że może jutro przyjadę do nich
jeżeli na innych warsztatach nie będzie wolnego terminu na jutro..

---------- Post added at 23:51 ---------- Previous post was at 17:19 ----------

sorka.. ale przez to że nie zrobili mi dziś tej pompki sprzęgła ,to całkowicie
odmówiła posłuszeństwa i miałbym problem z dojechaniem do Katowic
88.jpg

szkoda, bo się nakręciłem :(

Ostatnia edycja:
Jeśli wszystko wypali to w ten czwartek będę miał dla Was "małą" niespodziankę w ten czwartek... :D
Na razie nic nie obiecuję ale usilnie pracuję nad tym żeby pojawił się mój dobry znajomy w nadchodzący czwartek. Jeśli się pojawi to zrobimy prawdziwy rozpierdziel pod Go Sportem :D

@Pfourul: Nie stresuj się tak bardzo... ja już niejednego objechałem i teraz też już mało kto chce stawać ze mną na kresce... Posprawdzaj ceny i serio rozejrzyj sie za kompresorem, wtedy to ja będę się bał ;)

Wiemy już kto będzie w ten czwartek? Ja obiecuję że pojawię się wcześniej i po Go Sportem a nie na McD jak ostatnio... (sory że wymarzliście trochę :/)

Pzdr

Venom nie wybaczam Ci wymarznięcia :D

w ten czwartek nie dam rady niestety, dopiero za tydzień :) na nowych felgach :D <tańczy>

venomek ja mam wyjatkowo wolny czwartek wiec wszystko wskazuje na to ze przybede swoja nowa bell venom napisz mi na pr swoja komorke mam interes do ciebie .

Szybki update:
Juz zostalo ustalone ze w okolicy 21:30 zmywamy sie spod Go Sport... nie tam gdzie zwykle.
Nie mam jeszcze potwierdzenia co z niespodzianka :/

Pzdr

Venom dzięki za wieczornego spota,no i za kreske. Mam nadzieje że będe miał jeszcze okazje wpaść do was na spota:)

Pozdrawiam KULI

@KULI
Polecam się :) Mam nadzieję że się podobało. Zapraszam za tydzień - na pewno będzie dużo "ciekawiej" jeśli tylko pogoda pozwoli.
Ja też dzięki za kreskę - nareszcie mam godnego przeciwnika :D Chociaż nie wiem jakby to wyglądało na właściwym ogumieniu ;) Przypuszczam że bym się trochę przy starcie wyrwał i przewaga byłaby większa... Ale szacun za dobrze wydłubane autko i bardzo dobrą jazdę :) Nie będę już jedynym szybkim alfistą na spotach ]:->

Pzdr

Polecam się Mam nadzieję że się podobało. Zapraszam za tydzień - na pewno będzie dużo "ciekawiej" jeśli tylko pogoda pozwoli. Ja też dzięki za kreskę - nareszcie mam godnego przeciwnika Chociaż nie wiem jakby to wyglądało na właściwym ogumieniu Przypuszczam że bym się trochę przy starcie wyrwał i przewaga byłaby większa... Ale szacun za dobrze wydłubane autko i bardzo dobrą jazdę Nie będę już jedynym szybkim alfistą na spotach ]:->
podobało sie:) i fajną macie ekipe a twoja Alfa naprawde fajnie zapierdziela:congrats:
myśle że jak czas pozwoli to napewno jeszcze wpadne:) troche sie musiałem tłumaczyć z rozwalonych zakupów w bagazniku(pare jaj mi sie zbiło):)

Pozdrawiam i do następnego razu

Amortyzatory
Powrót