• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Oficjalne spotkania klubu Alfaholicy na Śląsku (nieprzerwanie od 2010!) Zapraszamy!

No to trochę namieszam teraz... ale:
1. Stara miejscówka jest raczej prosta do znalezienia jak ktoś wie czego szukać. Niestety czasami pojawiają się "cywile" i psują zabawę. Odległość od Go Sport jakieś 29 km.
2. Ostatnio odwiedzona miejscówka jest w takim miejscu że bardzo ciężko tam trafić. Nawet jak ktoś wie jak to jest to dość skomplikowane :/ Jest alternatywa, ale raczej nikt nie będzie chciał jechać A4 przez bramkę (8 zł :/). Za to ma takie plusy że jest drogą prywatną i nie ma tam miejsca ruch "cywilny". Odległość około 29km normalnie i około 20km korzystając z A4 :/
3. Jest jeszcze jedno w miarę fajne miejsce (wg googla 28km) ale tam jest w sumie mało bezpiecznie chociaż nawierzchnia, szerokość drogi i wszystko inne jest za, ale niestety jest to kawałek bardzo ruchliwej drogi :/

Przypuszczam że decyzję o tym gdzie jedziemy podejmiemy na miejscu.

Dla obecnych ostatnio - wstępnie potwierdziłem że pojawi się ponownie Dodge BOSCHMANN'a i tym razem będzie prezentowany w całej "okazałości".
Dla tych co nie byli ostatnio powiem tylko tyle że jest to 5.7 HEMI lekko podłubany i ma około 2 ton sprzętu zamontowanego w całym aucie a przede wszystkim na pace :D

Z prognoz na czwartek wynika że pogoda będzie rewelacyjna także przypuszczam że będzie się działo :D Ja standardowo pojawiam się po 20 ale jak ktoś chce przyjechać na konkrety to zapraszam po 21.

@Mrutyna: Jak dasz rade to przyjedz z aparatem ;P Mam już koła założone i do czwartku myślę że się obrobię z polerką :)

Pzdr

Powiem tak ... wydaje mi się że w czwartek to warto być nawet bez swojego auta :) Zawsze można ogarnąć żeby się z kimś zabrać. A nie wiem jak wypowiedzą się Ci co już byli ale moim (nie)skromnym zdaniem to warto być tak po prostu... Ja też nie zawsze przyjeżdżam swoim autem, albo nie zawsze Alfą ... ale chodzi o klimat, ludzi i o to żeby po prostu być... Ale to tylko moje zdanie.

Pzdr

yhHH ..jakby nie praca w tych godzinach, to byłbym co tydzień ..choćby TAXI :/

Ekipa, mam taką informację:

Przez cały maj 2011 macie 5% zniżki na hasło VENOM w tym miejscu http://www.tuningsystem.pl/
Nie dotyczy to produktów w promocji.

Dziś na 99% będzie w Katowicach DODGE demonstracyjny i szef Auto Tuning System (nota bene mój dobry kumpel) więc jakby co to możecie uderzać bezpośrednio do niego.

Ja pojawiam się klasycznie czyli po 20 :)

Do zobaczenia
Pzdr.

Dziś mam taką kape, że nie wiem jak to pogodzić, 22.00-22.15 musze być w Sosnowcu.

Jest ktoś kto posiedzi ze mną pod Go-Sportem do 21.50? :D
Albo chociaż do 21.xx a potem skoczyć do KFC/McDonald ;)
Chciałbym się gdzieś "dalej" wybrać ale koliduje to z tym że 22.00 musze być w Sosnowcu :/

nuuuuuuuuuuuuda
i jeszcze nas oszukali ....

siemano :) byłem teraz w czwartek na spocie ale przyjechałem późno i byłem umówiony ze znajomym ze starych VAG-czasów i nie miałem kiedy się przywitać, jakby co następnym razem podejdę ;)

nas dzisiaj nie bedzie z młodym

pzd.

Amortyzatory
Powrót