• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Oficjalne spotkania klubu Alfaholicy na Śląsku (nieprzerwanie od 2010!) Zapraszamy!

Maryś tak, zawsze jest w sumie :D

Co do dobre bo włoskie byliśmy z Marychą, zobaczyliśmy, pojechaliśmy - git :D

Od siebie dodam że DBW bardzo fajnie zorganizowane, muzyczka, jedzonko i picie, dobra frekwencja. Miejsce świetne-dojazd, parking-tylko pozazdrościć :)
W kwestii AR- nie było nic, kompletnie nic na czym można by oko zawiesić albo czego już wcześniej nie widziałem :(

Od siebie dodam że DBW bardzo fajnie zorganizowane, muzyczka, jedzonko i picie, dobra frekwencja. Miejsce świetne-dojazd, parking-tylko pozazdrościć :)
W kwestii AR- nie było nic, kompletnie nic na czym można by oko zawiesić albo czego już wcześniej nie widziałem :(

ykhm... a ta 155 którą oglądałeś dobre pół godziny? :D :D :D

Ja sie wewnątrz siebie bardzo głośno śmiałem [emoji6] i cieszyłem sie że w moich obu 155 juz mam za sobą to co czeka tego młodego chłopaka [emoji6] i łączyłem się z nim w bólu jeśli chodzi o brak części oraz brak fachowców którym by sie chciało przy takich autach grzebać. No i fakt/ to było jedyne auto AR na które zwróciłem uwagę.

o Ty franco zasrana !
a gdzie mają Ci z dziwką i alfonsem ?

- - - Updated - - -

ale dobre - doceniam ;-)

- - - Updated - - -

to szkodom pszijada :-)

- - - Updated - - -

to szkodom pszijada :-)

Dla info. W ten czwartek bedzie kilka samochodow wiec zapraszamy. Bede i Ja ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Nikomu chyba przykro z tego powodu nie bedzie.. jedyn zdrajca mniej [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

pszikro to jes kozdymu jak Ty żeś jes

holenderski padalcu

- - - Updated - - -

a zdrajca ? mosz złe info młody - mom alfa ...

Witam wszystkich . Drodzy Panowie i Panie kiedy najblizszy zlocik alf ?:) jakies pomysly??

Amortyzatory
Powrót