Oficjalne spotkania klubu Alfaholicy na Śląsku (nieprzerwanie od 2010!) Zapraszamy!

Venomek

Nowy
Auto
AR 147 FL 1.9 JTD-M 16V 150KM +Q2 (188KM/405Nm)
Zapraszam wszystkich (ponownie) do cyklicznych spotów odbywających się w Katowicach pod Go Sportem na 3 Stawach.

Zaczynamy zwykle około 19:00, ale zdecydowanie więcej ludzi pojawia się w okolicach 20. Zazwyczaj jest bardzo fajny klimat, bo jest sporo podobnych nam świrów z innych klubów.

Ja się wkręciłem i jeśli tylko jestem na miejscu to bywam w każdy czwartek.
Można pogadać, poznać nowych ludków, skonfrontować z poglądami innych itd itp.

Venomek będziesz jutro to może ja bym się zjawił niestety mam na aucie dojazdówkę więc proszę o miejsce przy ścianie:D

podskocze jak czas pozwoli i pogoda :)

takie spotkania są co tydzień? od października będę uczestniczył :D

tak jak obiady czwartkowe :)
ja napewno się zjawię tylko nie w ten czwartek :)

aniucha - dokładnie, idea jest podobna tylko że nie o obiady chodzi ;P
Przyjedź to zrozumiesz :D

Venomek będziesz jutro to może ja bym się zjawił niestety mam na aucie dojazdówkę więc proszę o miejsce przy ścianie:D

Pełny luz :) Nie chodzi o to na czym kto stoi tylko o to żeby się pojawić :)

podskocze jak czas pozwoli i pogoda :)

Jak pogoda jest do bani to się chowamy na parkingu podziemnym :)
Czyli nie ma tłumaczenia pogodą - tylko kwestia wolnej chwili :D

takie spotkania są co tydzień? od października będę uczestniczył :D

Tak, odbywają się cyklicznie. Ekipa audi nawet zimą się zjawia.
Ja nie ukrywam że jak warunki są mega kiepskie to odpuszczam (ale to musi lać cały dzień i temp poniżej 10 stopni). Czasami fizycznie nie mam możliwości (delegacja, pilna robota extra czy cuś) - wtedy mnie nie ma.
Ale naprawdę wyrobiłem już sobie taki nawyk, że zamiast plaszczyć tyłek przed tv czy konsolą to ten jeden dzień w tygodniu śmigam do Katowic.

Venomek ja dziś odpadam:/

Luz. Chociaż powiem Ci że dziś to warto się zjawić chociaż na chwilę ;P

byłam - widziałam :) było warto mimo że w 99 % to zjazd VAG :D ale jest naprawdę fajna atmosfera :)
przyjechał nawet pan brerą ale zbyt rozmowny to on nie był - przynajmniej ze mną :) w końcu nie jeżdżę "porsze" :P i nie będę jeździć :)

Aniucha ... uwierz mi że było drętwo...

Teraz już jest zimno i nie za fajnie, przez to niewiele się dzieje. Ale było kilka takich czwartków w ostatnich 3 miesiącach że zrywało gacie przez głowę :D
Musimy się jakoś zorganizować tak żeby było nas widać pomiędzy VAGami ;P

Ja Was przepraszam raz za to że przyjechałem dość późno (zazwyczaj wyrabiam się do 20 :/) a dwa że nie byłem do końca...

Brera na pewno była srebrna... ale kręcą się tam dwie sztunie - jedna 2.4 seria z w miarę normalnym kierownikiem, a druga bodajże na Bielskich blachach z mniej "przyjacielsko" nastawionym kierownikiem (podobno 2.4 po modach - ale jeszcze nie sprawdziłem co to warte ;P).

Mimo wszystko cieszę się że byliście i że się podobało.

Pzdr.

W październiku podbiję ilość sztuk Alf, ale ze "szwabami" gadać nie będę:)

O to siakiś nowy :D
Chętnie z nim stanę na kresce ]:->

Ja pisałem tylko do aniuchy :P Byłem w czwartek wcześniej w aquaparku i tak się wyjechałem, że jak wróciłem to tylko spanie mi w głowie było :P w ten czwartek już zamierzam wpaść ślicznie :)

Wiem, że dziś nie czwartek, ale wiem że będzie organizowany spot pod Go Sportem w Katowicach.
Planowana godzina to 20:00.

Jeśli nie będzie do wieczora padało to bawimy się jak zwykle ;)

Pzdr.

Venomek a dzieja sie tam coś czy to zlot apaczy ? Jeśli wygląda to podobnie jak w krakowie to szkoda mojego czasu....

Ligar, jak będziesz z Rutkowskim wpadał od października (bo ja pewnie będę, Ania z resztą pewnie też) to na pewno będzie się działo:laugh:

quatro ale ja tam trafikiem jeździć nie zamierzam.... a z całym szacunkiem twoje edizione sportiwa trochu słabe może sie okazać.

Amortyzatory
Powrót