• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kto dziś ok. godz. 14.30 był czarną (w każdym razie ciemną ;)) 156 na ul. Armii Krajowej (skrzyżowanie koło Straży Pożarnej)? Autko było chyba z naszymi ramkami klubowymi, proszę się przyznać ;) Ja jechałem służbowym, zresztą byłem dwa pasy dalej więc i tak nic z pozdrawiania by nie było :P

Jezeli widziales czarnego SW to powinienem byc to ja. Ramki niestety jeszcze nie klubowe, ale kolorystyka zblizona :D Pozdrawiam

Tyłu nie widziałem bo zasłoniły go inne auta więc nie wiem czy to była SW. Tak czy inaczej również pozdrawiam :)

Posiada ktos z wals AR 145 ktora jechala dzisiaj po 19stej w Rudzie Slaskiej? Dokladnie minelismy sie za zjazdem za autostrada i jechala doslownie metr za mna w strone halemby :D Bylo ciemno wiec koloru nie widzialem ale blachy chyba SY.

pozdrawiam...

DeeS napisał:
Posiada ktos z wals AR 145 ktora jechala dzisiaj po 19stej w Rudzie Slaskiej? Dokladnie minelismy sie za zjazdem za autostrada i jechala doslownie metr za mna w strone halemby
Pewnie Rufiki. Jest z Halemby.

Ferrari-1 napisał:
DeeS napisał:
Posiada ktos z wals AR 145 ktora jechala dzisiaj po 19stej w Rudzie Slaskiej? Dokladnie minelismy sie za zjazdem za autostrada i jechala doslownie metr za mna w strone halemby
Pewnie Rufiki. Jest z Halemby.

Raczej nie bo blaty SY jak dobrze widzialem no i nawigacja w belli byla :wink:

pozdrawiam kierowce prawdopodobnie czarnej 156, z ktora wymienilem awaryjne na trasie miedzy lagisza a pyrzowicami dzis okolo 21-ej. po wielu nieudanych probach z innymi alfami, w koncu poczulem satysfakcje ze ktos zareagowal.mam nadzieje ze widzial we wstecznym awaryjne;]

pozdrawiam niebieską 146, dziś odmachane na ul. Okulickiego w Krakowie. 8)

pozdrowienia dla Kierownika srebrnej 156 na blatach SD wymieniliśmy pozdrowienia na trasie 94 katowice-dąbrowa na wysokości AUCHAN-A

Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Alfy 155 zaparkowanej wczoraj wieczorem pod CH Plejada :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowców wszyskich 145 i 146 widzianych wczoraj i dzisiaj na trasie Mikołów-Katowice i w Katowicach. Oj było tego. Chyba z 2x145 i 3 lub 4 x146. Pozdro!

Pozdrawiam kierowcę niebieskiej 155 (prawdopodobnie Mdx :P), dziś mijaliśmy się w Swoszowicach.

Pozdrawiam kierowcę niebieskiej 155 (prawdopodobnie Mdx ), dziś mijaliśmy się w Swoszowicach.

Tak to byłem ja! W ostatniej chwili zauważyłem pozdrowienie z Twojej strony i nie wiem czy widziałeś odpowiedź. Wracałem właśnie od P.Żyły bo brat odstawił tam swoją 146 na wymianę rozrządu. Również pozdrawiam!

Edit

Oglądałem u Żyły popołudniu twoją 145 i spodobał mi się wydech a dokładnie jego końcówka. Powiedz za ile można dostać taki czy nie buczy za bardzo ??

Ostatnia edycja:
Edit

Oglądałem u Żyły popołudniu twoją 145 i spodobał mi się wydech a dokładnie jego końcówka. Powiedz za ile można dostać taki czy nie buczy za bardzo ??
Co do kosztów to niestety nie wiem bo kupiłem auto już z tą końcówką. Natomiast co do buczenia to nie jest źle, tzn. nie jest zbyt głośne a dźwięk bardzo mi się podoba zwłaszcza z zewnątrz :). Choć nie wiem ile w tym zasługi ma sam Boxer a ile końcówka ;).

Pozdrowienia dla kolegi z bordowej 145 który odmachal mi wczoraj na Kocmyrzowskiej
Oby wiecej takich ludzi:)

w piątek godziny wieczorne na trasie z katowic mijałem czarną 166 niestety mimo iż zamrugałem awaryjnymi to jechałem Bravo i kierowca mógł nie zrozumieć

Po wielu próbach wreszcie ktoś odmachał :D .
Pozdrowionka dla kolegi z czarnej 145 z napisem na przedniej szybie "PERFECT CAR", mijaliśmy się wczoraj na skrzyżowaniu Piastowskiej i Wyspiańskiego.

Amortyzatory
Powrót