pozdrawiam wlascicieli i wlascicielki wszystkich AR parkujacych na parkingu pod zakladem pracy LEAR w tychach i kawałek dalej 147 oramkowana koło produkcji dywanow tez w tychach.
pozdrawiam wlascicieli i wlascicielki wszystkich AR parkujacych na parkingu pod zakladem pracy LEAR w tychach i kawałek dalej 147 oramkowana koło produkcji dywanow tez w tychach.
Jechałeś tirem?)) bo na strefowej mojej nie zauważyłeś :p
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam wszystkie-oramkowane i nie-smigajace cidziennie do pracy i z pracy na gliwickiej strefie ekonomicznej:-D,p.s.nikt nie mruga lapkami:-(
Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka
Dziś w godzinach porannych widziana piekna obramkowana 166 na rej SZY *FL*
z przodu ramka w barwach włoch a z tyłu forumowa)
Nastepnie widziana Nauka Jazdy z Klubowymi ramkami koło merkury market w zywcu. było pomachane z wzajemnością ! Pozdrrówka !!
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Matek ,miło mi i również pozdrawiam ,A o której to było ?choć pewnie widziałeś ją obok Browaruno chyba ,że w trakcie jazdy to sorki ,że nie zauważyłem .
Quattro , bo w końcu zacząłbyś uczyć jazdy alfą to wszyscy by widzieliteż Cię lubie i pozdrawiam a za ostatniego spota masz wpi....l
byłem moto i byłbyś pojeździł
![]()
Też mam ten odruch bezwarunkowyyWłaśnie przypomniałeś mi coś -miałem zapytać
kto jest aż takim lokalnym pasjonatem marki że założył scudetto alfy do sharana (mogł to być też galaxy albo alhambra) ??
Auto widziałem dwa razy w okolicach żywca (SZY****) i gdyby nie to że miał też ramki klubowe to bym pomyślał że mam zwidy![]()