Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Pozdrawiam ładną panią w Mito, widzianą dzisiaj około 18 pod carrefourem w Katowicach.
To ja pojadę teraz hurtowo.
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 SZ ***** widzianej w poniedziałek, ~16:30 za rondem na Rokitnicy / Wieszowej (a gdzie ramki?)
Pozdrawiam kierownika srebrnej Brery SK *****. Stałeś za mną we wtorek na parkingu "trzech literek" w Katowicach. Przy okazji pozdrowienia na srebrnej 156 na blachach OP która też tam staje.
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 SK *****. Wyprzedzałem Cię dziś rano na DTŚ na wysokości Auchana.
Wszystko pomachane, odmachane, pomrygane, po Bożemu.
Około 13:30 widziana czarna 159 z ramkami na ul. Mikołowskiej jadąca w kierunku Tychów. Coś się kierowca w ciemnych okularach zapatrzył bo nie mnie nie widział. No nic ... pozdro.
Pozdrawiam woźnicę białej oramkowanej 156 SW widzianej dziś rano na skrzyżowaniu Mikołowska/Burschego w Tychach jak zajeżdżał na McDonaldsaWracałem do domu na motorze, to i nie było jak zwrócić na siebie uwagi, a gazował nie będę, bo mnie sąsiedzi zlinczują
(mieszkam 150m od tego Maca)
Pozdrowienia dla czarnej 159, takiej jak moja, Gliwice ul. Toszecka pare minut po 18.00. Z mojej strony pierwsza przejażdzka Alfą i już miły gest ręką...odmachane![]()
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._konrad53.html <--- zapraszam
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Ostatnio przerejestrowalem na SCI wiec to mogłem być ja [emoji14]
A ja nie pozdrawiam kierowcy srebrnej 156 który wczoraj kolo 18 wlecial z piskiem na parking przy bierdonce w drogomyslu. Debilu mówiąc delikatnie, a gdyby zza auta wyskoczyło jakieś dziecko? Obil bym ci ryj gdybym był tam z synem i byś tak kolo nas przejechał....
Ale to klubowa alfa była? W przeciwnym razie nie ma chyba sensu tu pisać jak wiadomo że ktoś tego nie przeczyta.
Nawet nie wszyscy klubowicze zaglądają na forum