Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Moje pozdrowienia jak zawsze będą inne bo Alf to nie spotykam
Pozdrowienia dla WSZYSTKICH debili blokujących lewy pas kiedy prawy jest wolnylub biorących się za wyprzedzanie i robiący to dosłownie minute. :fuck:
A ja machałem, machałem i co dzień czytałem ten wątek w nadziei, że może akurat.
Pierdzielę. Poddaję się, bo tylko jeden raz udało się "nawiązać kontakt". Czy Wy odmachujecie wyłącznie jeśli widzicie ramki?
Pewnie gdybym miał ramki... Ale cholera po co mi ramki, jak moje chromowane mi się podobają
ramki to nie wszystko już nie raz zamachałem do oramkowanej alfy i zero odzewu...
No,np.jo,tylko,że jo jest ślepy to mom prawo
A ja machałem, machałem i co dzień czytałem ten wątek w nadziei, że może akurat.
Pierdzielę. Poddaję się, bo tylko jeden raz udało się "nawiązać kontakt". Czy Wy odmachujecie wyłącznie jeśli widzicie ramki?
jo zawsze machom ty alfie co stoi na wlocie zabrza przy MOSIR i ty decko dali 156 sw do sprzedania![]()
pozdro rufik;]
aaaaai pozdro dla pyjtra
![]()
jo zawsze machom ty alfie co stoi na wlocie zabrza przy MOSIR i ty decko dali 156 sw do sprzedania![]()
Pozdrawiam Piotrasa, którego Alfa stała dziś ok. południa pod Kauflandem w Tychach.
O ile to nadal jest Alfa Piotrasa![]()
tak nadal moja i moja zostanierozmyslilem sie
![]()
odpaliła i sobie pojechałem do domu![]()