Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
a ja pozdrawiam kierownika 147 srebrnej po lifcie który w Sławkowie na wiadukcie miał niezbyt zadowoloną minę, gdyż misiaki z olkuskiej skody superb złapali go za ograniczeniem

Moje pozdrowienia jak zawsze będą inne bo Alf to nie spotykam :D

Pozdrowienia dla WSZYSTKICH debili blokujących lewy pas kiedy prawy jest wolny :) lub biorących się za wyprzedzanie i robiący to dosłownie minute. :fuck:

a ja pozdrowię kierowniczkę czerwonej brery , która zaparkowała na ul gertrudy na pasie ruchu!!!!!! ( kto tam bywa wie o czym mowie ) skutecznie blokując ruch zarówno samochodów jak i tramwai i gdyby nie to ze to kobieta i alfa to poleciało by parę niecenzuralnych słów pod jej adresem z mojej strony :)

Pozdrawiam kierownika ciemnej 156 JTD na blachach SCI (ramki były) który dzisiaj rano śmigał do żywca, a o 11:00 już z niego wracał. Byłem w pracy to ani nie mogę pomrugać, a i machać z L-ki głupio:D

A ja machałem, machałem i co dzień czytałem ten wątek w nadziei, że może akurat.
Pierdzielę. Poddaję się, bo tylko jeden raz udało się "nawiązać kontakt". Czy Wy odmachujecie wyłącznie jeśli widzicie ramki?

no ostatnio nawet w Dabrowei srebrna 156 na ramkach 0 odmachania, jakiegokolwiek kontaktu wrrr , tez nie macham pierdziele jakis wysyp alf z faterlandu i nie wiedza o co chodzi :/

A ja machałem, machałem i co dzień czytałem ten wątek w nadziei, że może akurat.
Pierdzielę. Poddaję się, bo tylko jeden raz udało się "nawiązać kontakt". Czy Wy odmachujecie wyłącznie jeśli widzicie ramki?

nie łam się kolego :) ja pozdrawiam dziennie srednio 15-20 alf i jak w tygodniu jeden odmacha to jest sukces :)

Pewnie gdybym miał ramki... Ale cholera po co mi ramki, jak moje chromowane mi się podobają :)

ramki to nie wszystko już nie raz zamachałem do oramkowanej alfy i zero odzewu...

No,np.jo,tylko,że jo jest ślepy to mom prawo:P.Dziś mi jeszcze jakieś mito śmogneło na bańgowie kajś po 16.To był moment :P

Poprostu Adam$ jeździ tak szybko, że mu się wszystko zaczyna rozmywać (tak jak w tych filmach i grach ) i nie widzi, że jedzie jakaś Alfa i na dodatek mu macha :D

jo zawsze machom ty alfie co stoi na wlocie zabrza przy MOSIR i ty decko dali 156 sw do sprzedania :)
pozdro rufik;]

aaaaa :) i pozdro dla pyjtra :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam Piotrasa, którego Alfa stała dziś ok. południa pod Kauflandem w Tychach.
O ile to nadal jest Alfa Piotrasa:)

jo zawsze machom ty alfie co stoi na wlocie zabrza przy MOSIR i ty decko dali 156 sw do sprzedania :)

ta srebrna 166 jest do sprzedania od mniej więcej roku, ale właściciel nigdzie jej nie ogłasza. Za to mało jeździ, bo ma prawo jazdy zabrane a żona już 2 rok nie potrafi zdać :)

Pewnym jest, że Alfisti z niego nie bardzo :)

Rufiki - ja w Rudzie bywam przynajmniej kilka razy w tygodniu, ale mnie jak chcesz upolować to szukaj bardzo ładnej 166 a nie takiego paścia jak przed MOSIRem :D

Pozdrawiam kierownika srebrnej Brery, która skutecznie mi uciekała aż do Częstochowy:P Nie wiem, czy ten ktoś jest wśród nas, ale Brera była kabrio więc dość charakterystyczna :) Śmigała, aż miło ją było gonić - chociaż ze skutkiem średnim :D

Dodatkowo pozdrawiam miłego pana w czarnej 159 mijanego w Siewierzu na światłach - pomrugane, pomachane - miło :)

tak nadal moja i moja zostanie:P rozmyslilem sie:P

aaaa
to dla tego pytałeś o cenę tych nakładek na "pedały" ( homoseksualistów ) i podstopnik od GTA
:P

nowe w promocji chyba 450zł :D

i żeby nie było poza tematem :
pozdrawiam Piotrusia ( sąsiada ) z Forda Focusa i dziękuję za użyczenie prądu do rozruchu mojej po prawie 4 tygodniowym postoju w warsztacie - odpaliła i sobie pojechałem do domu :-)

A jo pozdrawiom bociana za zrobienie napoju herbacianego w kuflu od piwa,potem kawy i podmianka lusterka.Za nalepka nie dziekuja,bo ch...wo przykleiłeś :D

odpaliła i sobie pojechałem do domu :-)

Co odpaliłeś?Chyba cygareta :P w profilu pisze:brak-szkoda całkowita.Mi sie ino zdowało,że widza potłuczono alfa :P

Amortyzatory
Powrót