Pozdrowienia dla kierowniczki czerwonej 147 wczoraj na osiedlu tysiąclecia w Katowicach ;-) pomachane ;-)
Pozdrowienia dla kierowniczki czerwonej 147 wczoraj na osiedlu tysiąclecia w Katowicach ;-) pomachane ;-)
Pozdrawiam kierownika bądź kierowniczke (nie zdążyłem zauważyć) niebieskiej GT widzianej dziś w Częstochowie. Mijaliśmy się na ulicy Sobieskiego![]()
Pozdrawiam kierowcę z czarnej 159 SW spotkanego dzisiaj na Obrzeżnej Zachodniej w Mysłowicach około godziny 14:00. Zdążyłem tylko odmachać, pomigać już nie![]()
Pozdrowionka dla oraz ciemnej 156 mijanej ok.16:30 na moście w Żywcu ,kolega chyba zaskoczony ,że ktoś mu machał.
pozdrowienia dla srebrnej 166 przedliftowej widzianej w Rudzie Śląskiej na ul. Wolności![]()
Pozdro od czarnego sedana 159 bez ramek, dla kierownika 147 na ramkach, mijamy się od pon do pt przed 8:00 na Batorego w Chorzowie![]()
Dzisiaj też w Rudzie Śląskiej widziałem srebrne 166 rej SLZdrav !
Wczoraj na ul. Laryskiej w Mysłowicach czarna 159, kierownik pomigał i pomachał, ja standardowo nie zdążyłem odmigać ale odmachałem![]()
Spóźnione pozdrowienia z Brery na łódzkich numerach dla kierownika złotej 159 na gliwickich numerach który we wtorek zamrugał nam na wiadukcie, a my zajęci szukaniem nowej lokalizacji Cinsoftu nie odpowiedzieliśmy![]()
Ostatnio edytowane przez Exocet ; 17-04-2016 o 22:46
Są: Alfa Romeo 159 2.4 JTDm Q4 TI, Alfa Romeo Spider 2.0 TS, Alfa Romeo Spider 2.0 JTS
Były: Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm, Alfa Romeo 159 2.4 JTDm SW, Lancia Lybra SW 2.4 JTD x2
Pozdrowienia dla czerownej 147 1.8 TS po lifcie. Jechała za mną, a potem przede mnąCzęstochowa, droga w stronę Blachowni.