Kogóż to namierzyłem czarną 159 sedan oramkowaną na STA w Miasteczku Śl. na Rynku dziś przed 14? Już kiedyś mijaliśmy się - czarna 159 sedan na SLU.Pozdrowionka.
Pozdrawiam również kierownika 166 mijanego na wiadukcie w Lublińcu.
Przyznać się kto dziś jechał czarną 156 Sportwagon(blachy SD , coś tam dalej ) W Dąbrowie Górniczej ulica Jana III Sobieskogo około godziny 18:15
Alfa oramkowana a za kółkiem Kierowczyni o ciemnych włosach ;P
Pozdrowienia dla Ciebie![]()
Pozdro dla właściciela szarej Giulietty zaparkowanej na Tesco, widziana dziś (sobota) po 8:00 oraz dla właściciela ciemnoszarej 166, która stoi na os. A przy placu św Anny lub od strony dworca![]()
Pozdrawiam kierowce czarnej 159, jechałem jakieś 15 min temu za Tobą w Tarnowskich Górach od strony parku wodnego w strone mc donalda
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam mijaną ciemną 159 (SK bez ramek) w Tychach, gdzie w ostatniej chwili ja jako pasażer machnąłem (ale mogłeś nie widzieć) bo moja żona to sierotka
P.S.
Sytuacje awaryjna po piwie![]()
Madmaxy dzis na moscie kolo 12, sorry ze nie odmachalem ale zauwazylem w ostatniej chwili.. :/ pozdrawiam!
Pozdrawiam tez kierowce 159SW w slicznym ciemnosrebrnym kolorze, ktory ladnie pociskal w okolicy wiaduktu za casotorama w strone auchan w BB, chcialem Cie dogonic ale mistrz lewego pasa w punciaku sie znalazl...
I ostatnia zaparkowana alfa 156sw z ramkami pod sklepem miedzy pszowem a raciborzem, nie pamietam nazwy... Rowniez pozdrawiam!![]()
Dziękujemy za pozdrowionka! ale to niestety nie byliśmy my
.Obie alfy dziś stały nieruchomo na placu .
A kto jeździ po Żywcu ciemnym Mercem na alfaholickich ramkach,bo dość często się mijamy .
Ostatnio edytowane przez madmax-y ; 14-05-2016 o 20:31