Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrowienia dla srebrnej 146 jadacej za mna przez kostuchne ;)
miglalem kierunkami bo awaryjne spalilem :D

podziekować

Pozdrawiam kierownika i pasażerkę czarnej (lub granatowe) chyba 159 Na blachach S7 ARTUR, która wpuściła mnie wczoraj na zwężce na zakopiance, tuz przed Myślenicami. I jeszcze czerwoną 156 na blachach KNT, przed południem widziana, gdzieś w Skomielnej chyba.

pozdrowienia dla kierowniczki bialej Mito na rej SY xxxx pomachane i odmachane na wlociku do żor od strony pszczyny

pozdro dla Kwiata - oszczędności:>? :) a na przejscie to nie łaska:>?

pozdro dla czarnej 164 rej KR widzianej dzisiaj kolo 9 rano w okolicach Debicy :)

i jeszcze zapomniałbym - pozdrowienia dla kierowników ciemnej 155 i czarnej GTA na krakowskich blachach, których alfy stały zaparkowane obok siebie na parkingu podziemnym Comarchu w poniedziałek. Te wizytówki które mieliście za szybami to moja sprawka :D

do nie dawna oba auta miały jednego właściciela :)

Pozdrawiam! kierowce czarne 145 z klubowymi ramkami, którą widziałem na ul. Nowohuckiej , o godz. 7:40

Pozdrowienia z wczoraj dla Aniuchy za towarzystwo podczas metamorfozy moich zacisków w BREMBO :D

Pozdrowienia dla srebrnej, oramkowanej 156 spotkanej wczoraj na DK 88. Wahałem się chwilę, czy m rugać :D

Pozdrowienia dla Alfy tylko nie wiem dokładnie jakiej 155 albo 33 ciemno było ;p wyprzedzanej dziś w Mysłowicach o 22.00 około, dałem awaryjne i kolega chyba też ;)

Pozdrawiam również :).
Nareszcie jakiś Alfaholik na Fiacie, a tyle pięknych Belli stoi na parkingu, min. przepiękna czerwona GTV! Pozdrawiam, jeżeli zagląda na forum.

Pozdrowienia dla Pani w czarnej 147 spotkanej dziś około południa w Chrzanowie na Podwalu oraz dla kierownika granatowej 166 też na Podwalu. Wszyscy łapki w górę:D To mi się podoba:P Ooo i jeszcze 156 po lifcie widzianej na parkingu strzeżonym na Sadowej, ramki klubowe, niestety kierownika nie spotkałem.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót