Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej 147 ktorej mrugnąłem dlugimi na radzikowskiego, zdawala sie byc zaskoczona wiec chyba nie od nas![]()
Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej 147 ktorej mrugnąłem dlugimi na radzikowskiego, zdawala sie byc zaskoczona wiec chyba nie od nas![]()
Była: 156 1.9JTD SP3
Pozdrawiam czarną AR 146 na krakowskich blachach w osiedlowej uliczce koło ulicy Medweckiego - bardzo koleżeńskie zachowanie - poczekał na zwężeniu drogi abym mógł przejechać, a nie tak jak niektórzy jadą, nie patrzą..
![]()
w Jaworznie kręci się "nowa" 147kolega kupił i mówił że ktoś mu machał ale nie wiedział o co chodzi
ale także pozdrawia
ps. jeszcze na blachach celnych ją ma :]
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Dzisiaj rano ok 9:00 na ul. Mackiewicza (KRK) mijałam sie z sympatycznym kierowcą grafitowej 147. Usmiechy zostały wymienione![]()
dzisiaj około 18:30 - 146 (ciemna zieleń?) jechała trasą DK1 w Częstochowie ale .. nie nikt nie odmigał ani nic.. a ramki Alfaholików były ..
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
pana na łabedach w SG czarna 159 była łąpka i pana silver 156 w zabrzu było zdziwieniei 166 po fl felga toora na brzeźince
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Niestety byłem zajęty wypatrywaniem dziur w asfalcie. Jak zobaczyłem kątem oka w lusterku, że podjechał jakiś krążownik do zderzaka i mruga to zjechałem na prawy i dopiero po chwili zobaczyłem że to srebrna 164 z forum. W każdym razie pozdrawiam kierownika i pasażera
Nie wiem czy zauważyłeś, ale pomrugałem awaryjnymi kiedy przed wiaduktem zjechałeś w prawo.
Moja alfa nie jest zielona![]()
pozdrawiam czarną 146 na SY
i srebrną 159 na rej. SK.....
obie widziane w Mysłowicach dziś rano ok. 7.00 niestety szłam na nogach z autobusu więc nie wypadało machać![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)