Pozdro dla himka - gość na motorze na Stoczniowców to byłem ja![]()
Pozdro dla himka - gość na motorze na Stoczniowców to byłem ja![]()
Pozdrowienia dla szarej 159 berlina na ramkach widzianej wczoraj 31.12.16r około 15 na parkingu Fashion House w Sosnowcu i pozostałych dwóch 159 jedna czerwona SW, a druga berlina srebrna. Wszystkie na śląskich rejestracjach![]()
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 SW na ramkach SZ, który dzisiaj wieczorem kręcił bączki z córeczką na parkingu Platana w Zabrzui potem poszedł do Pepco
oraz właściciela czerwonej Giulietty Sportiva rej. SK na felgach Ronal, który zaparkował obok mnie na Platanie w Zabrzu
![]()
Pozdrowienia dla czarnej 159 sedan SBE95***. Dzisiaj widziana około 7.15 na skrzyżowaniu Katowicka i Nowopogońska w Czeladzi, niestety zauważyłem w ostatniej chwili i nie zdążyłem pomrugać ;(
Nazar widziany na S1 gdzieś obok Dąbrowy Górniczej pozdrawiam z Czarnej 159.
Pozdrawiam czarna GT którą wyprzedzalem na A1 dziś ok. 8 rano [emoji14] Mrugałem awaryjnym. Czarna 159 na SG
Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Dziś za Skoczowem, ktoś na rejestracji SCI migał awaryjnymi, bez ramek. Również pozdrawiam w każdym razie![]()
A ja pozdrawiam wszystkich ktorym alfa odpalila 8 rano -26 stopni gliwice bella zagadala po jednym grzaniu swiec
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750