pozdrowienia dla kierownika czarnej (? ciemnej w kazdym razie) 156 SW widzianego w Bielsku na ul. Bystrzanskiej ok godz 16. Jechał w kierunku Szczyrku. Z tego co udało mi się zauważyc w ostatniej chwili ramki klubowe były
![]()
pozdrowienia dla kierownika czarnej (? ciemnej w kazdym razie) 156 SW widzianego w Bielsku na ul. Bystrzanskiej ok godz 16. Jechał w kierunku Szczyrku. Z tego co udało mi się zauważyc w ostatniej chwili ramki klubowe były
![]()
Today we are living our future memories..
ludzie ostatnio jechałek do Kraka przez Skawinę 6 alf mnie minęło i co i nic,wielkie nic.Dzisiaj też 2 146 i nic/to pozdrawianie nie występuje/
Widzę Aniu że ty się max zawzięłaś w kwestii odnajdywania alf i pozdrawiania wszystkich jak leci![]()
hehe faktycznie nie popuszczam ale jest to o tyle łatwe i przyjemne że alfy na drodze nie da się nie zauważyćczasem tylko problem z zapamiętywaniem tablic
ale póki co daje radę
![]()
przy okazji pozdrawiam dwie alfy - jedną bordową 156 i czerwoną 147. Tym razem tablic nie zapamiętałam ale obie widziane ok. 22 w Krakowie przy teatrze Słowackiego![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Ja pozdrawiam dziś 3 156 widziane dziś w krk.
Jedna 156 granatowa - skręcająca na ul. Wielopole - oramkowana
156 srebrna 2.5 v6 - Jadąca dziś Dietla > Grzegórzecką
156 sw granatowa - na Brodowicza - oramowana
Nie migałem ani nie mahałem, bo bellą nie jechałem, tylko tym razem thalią![]()
Ja pozdrawiam kolegę w 156, który pierwszy do mnie pomachał przy wjeździe do Tesco w Rybniku wczoraj ok godz 12.00 oraz kierowcę czarnej 159 który wyprzedził mnie w Mikołowie na wiślance i zatrąbił przy tym manewrze. Szczerze mówiąc dość niebezpieczne to było, bo mój samochód prowadził brat, który dostał prawko tydzień temu i to była jego pierwsza jazda![]()
A ja pozdrawiam kierownika srebrnej Alfy 156, ktora stala dzisiaj od rana do co najmniej poludnia na parkingu Castoramy przy ulicy Kamienskiego w Krakowie, dumnie prezentujac swoja sylwetke z parkingu.