Pozdrowionka czarna 147 z ramkami w Czechowicach koło Starej Kablowni. Śliczna Bellarównież pomachałeś.
Wysłane z iPhone
Ta?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro[/QUOTE]
Nie jestem w stanie potwierdzić w 100%, byłem zajęty rozmową z Żoną, dostrzegłem Gulię w ostatnim momencie. To było na wysokości Ptasiego Osiedla, jakieś 200-300 metrów przed skrzyżowaniem z Rolną
Pozdrawiam Kierowcę 156 widzianej 09.07 w Siemianowicach Śląskich obok Lidla niedaleko wieży telewizyjnejPięknie brzmiała ta v6
![]()
W piatek ok 19:30 mijana srebrna 166 w gliwicach na Toszeckiej.. mrygalem, ale pewnie Cie zmylil brak ramek i NL blachy.
Wczoraj rano na A4 mijane czerwone 156 z ramkami na zabrzanskich tablicach. Po awaryjnych niestety zero reakcji [emoji20]
W srode Piekary Osiedle spotkana srebrna 159 pomrygane i odmachane.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
156 sps błękitna SW i właściciela stojącego pod lidlem w Gliwicach przy radiostacji żona mi w sklepie dopiero uświadomiła że miałeś ramkę z przodu a ja nawet nie pozdrowilem
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrawiam kierowce MiTo na ramkach klubowych stojącej w sobotę pod Biedronką w Lublincu![]()
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą,jedziesz zbyt wolno"
Jest:
Alfa Romeo 147 Turismo Internazionale 1,9 JTD 16v
Było:
Alfa Romeo 159 SW 1,9 JTDm 16v
Fiat Bravo 1,6 16v
Pozdrówka dla kierownika AR 159
w piątek 14.07 - machałem, ale niestety zero odzewu(ramki klubowe na aucie były)
Pozdro dla kierowcy czarnej 159 wyprzedzonej w okolicach Giszowca na "jedynce". Światełka były.
Pozdrowienia dla 147 SZA.... zaparkowanej dzisiaj rano na Norwida