Pozdrowienia dla kolegi lub koleżanki z czarnej 159 TI którego widziałem na parkingu w Międzybrodziu w ubiegły weekend. ~ kolega z Grigio Titanio 159
:-)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrowienia dla kolegi lub koleżanki z czarnej 159 TI którego widziałem na parkingu w Międzybrodziu w ubiegły weekend. ~ kolega z Grigio Titanio 159
:-)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A kto to się buja granatowym Stelvio na rzeszowskich blachach po Gliwicach i zaopatruje w wino w sklepie obok mnie?![]()
Pozdrawiam kolegę z czarnej "dziewiątki" sportwagon, w którego towarzystwie miło się jechało wczoraj na trasie Pszczyna - Katowice![]()
147 SJZ z ramkami widziana w sobotę na 81 między Skoczowem a Żorami.Około szesnastej
159 oramkowane w Chorzowie Batorym pod mostem spotkane teraz
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
A pozdrawiam, pozdrawiam![]()
147 1.9 jtd 2011-2018
159 1.9 jtdm q-tronic 2018-??
Pozdrawiam właściciela, Zabrze-Helenka [emoji16]
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kolegę z rudy śląskiej 159 spotkanego teraz na DTS w Chorzowie łapki byly
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrowienia dla oramkowanej, przepięknej, zadbanej, czerwonej Alfy 155, minęliśmy się na rondzie w Lędzinach, Łapki były choć kolega trochę zdezorientowany bo jeszcze nie miałem ramek (dzisiaj dotarły i właśnie założyłem).![]()
Rafała w jego stelvio spotkanego terazwyskakującego na trasę
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750