a ja dzisiaj mrugałem do ayema, piter, mrutyny, witchibitchi, ligara i chyba jeszzcze do 10 alf na bora komorowskiego, potem na rzezniczej przy gal. kazimierz... nikt nie odmrugal![]()
a ja dzisiaj mrugałem do ayema, piter, mrutyny, witchibitchi, ligara i chyba jeszzcze do 10 alf na bora komorowskiego, potem na rzezniczej przy gal. kazimierz... nikt nie odmrugal![]()
eeee kiedy? toż to niemożliwe... jak my nawet raz nie jechaliśmy bo do Kazimierza prawie każdy inną drogą... poleciałem Ja, Ligar, Tomek i Gosia i jeszcze dwie 156...
bo jak ustalaliśmy trase: pilotow -> mogilskie -> grzegorzeckie -> rzeznicza to gdzies byl ?
i skonczylo sie tak ze kazdy skrecil w inna droge, i sie tak turlalismy po 2-3 fury do GALERYJI
no jak widać nie tylko ja byłem w miejscu gdzie trasa nie była ustalana![]()
taaaa kleczaleś na gumolicie, a ligar korzystał
ale offtopic sie robi, przenosimy sie do naszego tematu.
polizei tez mrugalem... tylko nieswiadomie, ale zbieglem![]()
Pozdrawiam dziś kierowcę grafitowej 166 KWI, który przepuścił mnie na ul. Kalwaryskiej koło 13.30 w krakowieBig THX, bo musiałem migiem się gdzieś przedostać
Pozdrawiam właściciela "szampańskiej" 155 na ramkach alfaholików, który stał dziś na +1 Bonarki w godzinach koło 17.20 . Byłem granatowym Leonem ze znajomym bo Belcia została pod uczelnią na chwilę .
No i będzie nietypowo .. POzdrawiam kierownika białej .... mazdy RX-8 , który to dziś wjeżdżając ze mną z kurdwanowa na A4 urządził sobie mały sprint do wieliczki i był niesamowicie zdziwiony jak go alfa doszła i prawym pasem objechała ... Potem mrygnął i siedział mi twardo na pupie do wieliczki i jechał w kolumnie czy to 130 czy 200 ... Chyba szukał co to mam pod maską a na światłach przed wieliczką wymienił spojrzenia i uśmiechy oraz zamigał mi awaryjnymi - czy to ktoś od nas ma zabawkę nową na piękną pogodę ?Bo zachowanie godne alfiarza i bardzo fajna i płynna jazda .
Pozdrawiam Panią w czarnej 156 spotkaną dzisiaj na ulicy Mikołowskiej, stała w korku w stronę centrum Rybnika, ja jechałem w stronę Kamienia.
Pomachane i odmachane![]()
A ja pozdrawiam Gosie Magiere widzianą pod Moszczanicą ok 16-17, bo na Tomka to mi Kierownik Alfy raczej nie wyglądał![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
pozdrowiena dla ciemnej 155 na klubowych ramkach widzianej na rondzie mogilskim o godz 18.32 dokładniekierownik zjeżdżał z ronda w kierunku Lubicza
i pozdrowienia dla danielm10, którego samochód widziałem zaparkowany parę minut później na zielonym poziomie parkingu galerii kazimierz
![]()
Today we are living our future memories..