Temat: Widziany \ Widziana...

Larry
    Gość

Domyślnie

a ja dzisiaj mrugałem do ayema, piter, mrutyny, witchibitchi, ligara i chyba jeszzcze do 10 alf na bora komorowskiego, potem na rzezniczej przy gal. kazimierz... nikt nie odmrugal

mrutyś
    Gość

Domyślnie

eeee kiedy? toż to niemożliwe... jak my nawet raz nie jechaliśmy bo do Kazimierza prawie każdy inną drogą... poleciałem Ja, Ligar, Tomek i Gosia i jeszcze dwie 156...

Larry
    Gość

Domyślnie

bo jak ustalaliśmy trase: pilotow -> mogilskie -> grzegorzeckie -> rzeznicza to gdzies byl ?
    i skonczylo sie tak ze kazdy skrecil w inna droge, i sie tak turlalismy po 2-3 fury do GALERYJI

mrutyś
    Gość

Domyślnie

no jak widać nie tylko ja byłem w miejscu gdzie trasa nie była ustalana

Larry
    Gość

Domyślnie

taaaa kleczaleś na gumolicie, a ligar korzystał
    ale offtopic sie robi, przenosimy sie do naszego tematu.
    polizei tez mrugalem... tylko nieswiadomie, ale zbieglem

Użytkownik Pirat drogowy
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    jest: 159 sw 1.9 jtdm 8v by TTC ( 170ps@ 358NM ) HIGH, były: 156 SW V6, 156 SW 2.0 TS

Domyślnie

Pozdrawiam dziś kierowcę grafitowej 166 KWI, który przepuścił mnie na ul. Kalwaryskiej koło 13.30 w krakowie Big THX, bo musiałem migiem się gdzieś przedostać

Pozdrawiam właściciela "szampańskiej" 155 na ramkach alfaholików, który stał dziś na +1 Bonarki w godzinach koło 17.20 . Byłem granatowym Leonem ze znajomym bo Belcia została pod uczelnią na chwilę .

No i będzie nietypowo .. POzdrawiam kierownika białej .... mazdy RX-8 , który to dziś wjeżdżając ze mną z kurdwanowa na A4 urządził sobie mały sprint do wieliczki i był niesamowicie zdziwiony jak go alfa doszła i prawym pasem objechała ... Potem mrygnął i siedział mi twardo na pupie do wieliczki i jechał w kolumnie czy to 130 czy 200 ... Chyba szukał co to mam pod maską a na światłach przed wieliczką wymienił spojrzenia i uśmiechy oraz zamigał mi awaryjnymi - czy to ktoś od nas ma zabawkę nową na piękną pogodę ? Bo zachowanie godne alfiarza i bardzo fajna i płynna jazda .

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    156 1.9 JTD 16V 140 KM

Domyślnie

Cytat Napisał Sudi Zobacz post
    Pozdrawiam właściciela "szampańskiej" 155 na ramkach alfaholików, który stał dziś na +1 Bonarki w godzinach koło 17.20 . Byłem granatowym Leonem ze znajomym bo Belcia została pod uczelnią na chwilę .
    To byłem Ja , Pozdrawiam!

również pozdrawiam Pana który jechał dziś alfą 147 miał ramki forum147.com , kolegę spotkałem przy błoniach niedaleko stadionu Cracovii.

plancior
    Gość

Domyślnie

Pozdrawiam Panią w czarnej 156 spotkaną dzisiaj na ulicy Mikołowskiej, stała w korku w stronę centrum Rybnika, ja jechałem w stronę Kamienia.

Pomachane i odmachane

Użytkownik Rowerzysta Avatar Quattro
    Mieszka w
    SZY/GBY
    Auto
    Maserati GranTurismo S, Seat Leon 5F Cupra

Domyślnie

A ja pozdrawiam Gosie Magiere widzianą pod Moszczanicą ok 16-17, bo na Tomka to mi Kierownik Alfy raczej nie wyglądał
    Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
    Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV

Użytkownik Znawca Avatar PiterR
    Mieszka w
    Wadowice/Kraków
    Auto
    Była - AR147..

Domyślnie

pozdrowiena dla ciemnej 155 na klubowych ramkach widzianej na rondzie mogilskim o godz 18.32 dokładnie kierownik zjeżdżał z ronda w kierunku Lubicza i pozdrowienia dla danielm10, którego samochód widziałem zaparkowany parę minut później na zielonym poziomie parkingu galerii kazimierz
    Today we are living our future memories..