Jagiel
Мoδεrдтor
- Auto
- Ford Mondeo, VW Paserstti, Lancia Kappa
Pozdrawiam kierownika czarnej 156 na s1 między Cieszynem, a Bielskiem którego pozdrowiłem przez CB.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ja nie podsłuchiwałemHehe, a swoją drogą to ładnie tak podsłuchiwać? ;p
mówisz o mnie ?bo owszem, byłem tam wczoraj
ale jakoś ok. 21 się zbierałem
![]()
Pozdrawiam czarną GT, widzianą w Glaerii Krakowskiej, wczoraj koło 21.30 .. Charakterystyczne czerwone blachy i ramki ... niestety na moje długie, bez odpowiedzi. Pozdrawiam też z tegoż samego miejsca, czerwoną i wywoskowaną, bo się ślicznie świeciła, oramkowaną 156Stałem swym brudasem kilka aut obok, koło 20.30 na parkingu GK .
TaaJeszcze specjalnie cofnąłem i przyjrzałem się dokładnie, czy tablice się zgadzają, a że masz specyficzną końcówkę to łatwo zapamiętać
![]()
to są jajaa że masz specyficzną końcówkę to łatwo zapamiętać
moja alfa była zanim przeniosła się do Myslowic jeździła w Suchej jakieś całe 7 lathmmm, ja na swoim terenie prawie codziennie jakieś Alfy widuje, głównie 156 przedliftingowe i 166. Niestety żadna nie macha, wczoraj elegancko w miejscowości Sucha Beskidzka elegancko zrobiłem miejsce dla srebrnej 166 żeby się mogła do ruchu włączyć, oczywiście kierowca podziękował awaryjnymi![]()
nooo to z pewnością kiedyś mi się migła przed oczyma, ale ja swoją jeżdżę dopiero od lipca bieżącego roku. Coraz więcej alf w sumie widuje na swoim terenie, ale większość na forum raczej nie ma.moja alfa była zanim przeniosła się do Myslowic jeździła w Suchej jakieś całe 7 lat
sorki za OTnooo to z pewnością kiedyś mi się migła przed oczyma, ale ja swoją jeżdżę dopiero od lipca bieżącego roku.
sorki za OT
ja swoją kupowałam od małżeństwa mieszkającego obok tego pałacykuwłascicielka miała jakąś firmę księgową z tego co pamiętam
![]()
matiuk widzę że kolega z suskiego powiatu. Aż dziwne że jeszcze się nie mijaliśmy w drodze.
Choć alf u nas coraz więcej to rzadko ktoś odmachuje.
pozdro i do zobaczyska
Błękitna 147 KSU
dokładnie nie odmachuja bardzo czesto jestem w waszej okolicy czesto siedze w zawoji i okolicy i moze 2 alfy mi odmachały od niepamietnych czasów do zobaczyska w okolicymatiuk widzę że kolega z suskiego powiatu. Aż dziwne że jeszcze się nie mijaliśmy w drodze.
Choć alf u nas coraz więcej to rzadko ktoś odmachuje.
pozdro i do zobaczyska
Błękitna 147 KSU