Pozdrowienia dla kierownika (kierowniczki)?? granatowej 147 widzianej dzisiaj ok 7:08 na światłach w Mysłowicach koło Kauflanda![]()
Pozdrowienia dla kierownika (kierowniczki)?? granatowej 147 widzianej dzisiaj ok 7:08 na światłach w Mysłowicach koło Kauflanda![]()
Wiedziałam hehe... Kilka razy stojąc pod bankiem zastanawiałam się czy to nie Twoje maleństwo tam stoiCzyli jednak się nie pomyliłam...
A korzystając z okazji to pozdrawiam kierowcę bordowego GTV do którego nie zdążyłam machnąćWidziany kolo 12 na skrzyżowaniu Łowińskiego z Petofiego w Krk...
Ostatnio edytowane przez Łiczabicza ; 12-04-2010 o 10:47
to byłam ja!! ale nie wiedziałam żadnej bellitrzeba trąbić albo wysiadać z auta i wybiec przed maskę
również pozdrawiam
i pozdrawiam Kolegę w czarnej 147 na rej. SI widzianyok. 15.05 na światłach przy realu w Mysłowicach
pozdrowienia także dla "morskiej" 156 - widziana na obrzeżnej w Mysłowicach rej. SK.... miałam wrażenie że był to W@ri@tale mogę się mylić
i jeszcze pozdrawiam "Zbyszka" z Krakowahehe
Ostatnio edytowane przez aniucha05 ; 12-04-2010 o 16:24
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
w mysłowicach bylem ale na obrzeznej hmmm... moj kurs przez myslowice byl tylko z kopalni wesola do imielina przez kompletnie rozkopana pck jak sie nie myle. drogi w myslowicach macie okropne;P hehe pozdro Aniucha, chcialem Ci kiedys wycieraczki postawic tam kolo kauflanda ale spieszylo mi sie, nastepnym razem;P hehe
jestem za przywroceniem tego gestu milo sie pozdrowic na drodze a inni niech patrza i sie ucza![]()
pozdrowienia dla wszystkich wiedzacych co dobre
---------- Post dodany o godzinie 20:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:36 ----------
jestem za przywroceniem tego gestu milo sie pozdrowic na drodze a inni niech patrza i sie ucza![]()
pozdrowienia dla wszystkich wiedzacych co dobreja jezdze po slasku jak i regionie krakowa wiec milo bedzie pozdrowic gestem
MarcelinaKRA: Ty żyjeszjuż się martwiliśmy na spotach
Pamiętasz nas jeszcze?
BTW, jak lakier?
Cytat:
Napisał marekm
w Krakowie mamy taką umowę ze maluchom w 145/146 żadna 156 nie zamacha bo godziło by to w jej honor nie można sie tak zniżać, fuj
szlachta krakowska zasady to zasady :mrgreen:
w sumie to macie racje lajkoniki ja tez wam nie macham
chyba 7 stronatego tematu :?
a tak mi sie przypomniało o ELICIE buhehehe![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Rufik ; 12-04-2010 o 22:16 Powód: skleroza
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()