Choć mam Belle dopiero 2 dni to już się w niej zakochałem. Nawet zacząłem się witać z innymi alfistami w mieście, tylko jakoś nie odwzajemniają tego miłego gestu :cry:
PZDR!! <hello> <hello> <hello> <hello>
Choć mam Belle dopiero 2 dni to już się w niej zakochałem. Nawet zacząłem się witać z innymi alfistami w mieście, tylko jakoś nie odwzajemniają tego miłego gestu :cry:
PZDR!! <hello> <hello> <hello> <hello>
Jechałem dzisiaj do Poznania i z powrotem (trochę okrężną drogą więc zrobiłem około 350 km). Wynik : 5 alf z których tylko jeden kierowca zwrócił na mnie uwagę pierwszy. Reszta-zero reakcji. Jeszcze spostrzerzonko : w wiekopolsce coś mało alf. W samym Poznaniu dostrzełem jedną 147.
ta 155 miała bagażnik na dachu a co do rejestracji to nie wiem jaka była ponieważ dzielił nas betonowy murek rozdzielający pasyNapisał Marian
Witam jestem nowym szczesliwym posiadaczem możecie na mnie liczyć
Moja srebrna 146 na numerach DOL 13103 bedzie uroczo mrugac do wszystkich alf kto wie moze nawet jakis odzew bedzie.![]()
Jesli ktos lubi gadać na gg to zapraszam 5805038
pozdrawiam Pana w srebrnej 156 SD ....... - wczoraj z samego rana machanko łapką i aż lepiej się człowiek na cały dzień nastawia
Dragon - nie pisz trzech postów jeden za drugim tylko edytuj ten pierwszy![]()
Przepraszam najmocniej wszystkich z Poznania, alfistów i wszystkich pozostałych-w poprzednim poście napisałem nazwę Waszego pięknego starożytnego grodu-kolebki Polski-z małej litery. Mam nadzieję, że wybaczycie mi tę gafę. Pozdrawiamops:Już poprawiłem.
Alfa i omega wybacz za 3 posty z rzędupo pierwsze jestem tu nowy a po drugie pisze z telefonu
a to naprawde ciężkie
ale chęć rozmowy o alfie jest mocniejsza niz trudności z pisaniem
pozdro dla wszystkich alfomaniaków
![]()