Alfa i omega wybacz za 3 posty z rzędupo pierwsze jestem tu nowy a po drugie pisze z telefonu
a to naprawde ciężkie
ale chęć rozmowy o alfie jest mocniejsza niz trudności z pisaniem
pozdro dla wszystkich alfomaniaków
![]()
Alfa i omega wybacz za 3 posty z rzędupo pierwsze jestem tu nowy a po drugie pisze z telefonu
a to naprawde ciężkie
ale chęć rozmowy o alfie jest mocniejsza niz trudności z pisaniem
pozdro dla wszystkich alfomaniaków
![]()
Ahh kruca jest jakiesik Alfista z Niepołomic??po mieście "brykają" sobie dwie AR 156 srebrne i jedna czerwona ^^ jak na zaś u mnie w mieście jest ich sporo
więc jest jeszcze na co popatrzeć
Niestety ale nie każdy odmacha bo nie wszyscy się na tych cudeńkach poznali ;/
To dopisz do listy 146 czerwonąNapisał Zit
w końcu po sąsiedzku, Pozdrawiam.
Z tego samego powiatu i często bywam w Niepołomicach.Napisał JanAR
pzdr
Oo witam!Napisał JanAR
no właśnie po Ncach śmigają chyba nawet 3-4 146!
Pzdro
@ M@T też z okolicpozdrawiam!
![]()
Haha jak tylko zauważę to macham nawet idąc pieszo... Nie raz forumowicze mi machali na trasie,ale nie zdąrzyłem machnąc ręką bo przeważnie się stało w korku a z przeciwnego pasa mknęli i tylko widziałem kawałek alfy jak przemknęła.
LASKA to ja Cię zatrzymam następnym razem jak będziesz jechać tą ALFA ponieważ widze Cię czesto w mojej okolicy :mrgreen:
heh jak mnie tylko zobaczysz to trab czlowieku! chetnie pogadam o naszych pieknych bestiach. pamietaj biala 155 na wloskich blachach NAW.....7 a ty nie jestes przypadkiem z rdziostowa?? nie widzielismysie 19 lipca w rdziostowie? jechalem wtedy srebna 166 i wiozlem kumpla do slubu.... i kilku kolesi tez w rebnej 166 zrobili brame to ty byles? pieknie to wygladalo!!!!!!! no to jakby co to smialo zatrzymuj!Napisał alfaholik-Bioły
Tak to ja robiłem tą brame!!! :mrgreen: Oooo cholera a właśnie chciałem mieć namiary na Ciebie i proszę jaki miły zbieg okoliczności...Jak będziesz jechał przez Rdziostów to zapraszam wiesz już gdzie mieszkam... Da się załatwić fotkę z bramy bo bysmy na forum wrzucili bo to super wyglądało :mrgreen:
jeszcze niemam filmu ani fotek... jak mi da to zamieszcze na forum. jak kiedys pojade do tomka to wpadne do ciebie. musimy zrobic jakies spotkanie alfistow ze sącza.
Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156 śmigaliśmy razem od wielickiej przez całą nowohucką aż do czyżyn![]()
ścigając się z twoim V6 miałem wrażenie że moje zagazowane 2.0 wcale nie przyspiesza
szacun dla V6 :twisted: