Pozdrawiam Kierowce bordowej alfy 166 ktorego wyprzedzilem na autostradzie jadac w stronke Zjadu na balice![]()
Pozdrawiam Kierowce bordowej alfy 166 ktorego wyprzedzilem na autostradzie jadac w stronke Zjadu na balice![]()
Pozdrawiam kierowce niebieskiej alfy 145 na blachach KOL jadącego od strony Skawiny w stronę Krakowa.![]()
czarna na xenie 156 SW fl na sb tablicach widziana dzis w chorzowie
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
pozdrowienia dla Rogera który widziany był na środku jeziora które powstało dzisiaj na Ordona po dzisiejszej ulewie,![]()
pozdrawiam kierowce bordowej 155 widzianej dzisiaj na mojej wiosce...
(ramki miała klubowe...)
Venomka pozdrawiam widzianego na średnicóffce we wtorek leciałem 156sw ale musiłem odpuscic bo zimówki mnie ograniczały![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
i znowu porcja pozdrowien
dla kierowcy alfy 166 jadacej pod siercze od str. wieliczki kolo godziny 7:50
dla kierowcy alfy po fl 166 jadacego przez gorzkow w str. wieliczki kolo h 11:30
dla milej pani z alfy 156 ktora nadal nie wie o co chodzi gdy jej macham![]()
Pozdrowienia dla kierownika niebieskiej 156 na tablicach SRC ..który naginał ze mną po zakrętach z Rybnika w kierunku Raciborza
najwyższa pora kupic ramki![]()
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 spotkanego dziś w Chrzanowie, niestety żadnej odpowiedzi. Pozdrawiam również panią z czerwonej 147 także z Chrzanowa.
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
Pozdrawiam kierowcę ciemnej 156 SW (czarna lub grafit - ciemno było) wyprzedzanej na Kolbego w Oświęcimiu około 22:20. Zamrugane - odmrugane![]()