Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla:

- białej 145 parkującej na ulicy 11 listopada w Sosnowcu, za przednią szybką, mała tabliczka imienna "Filip"
- wiecznie czystej, pięknej 147 parkującej po drugiej stronie bloku już na ul. Zielonogórskiej, na ulicy wzdłuż garaży
- i widzianej około godziny 12, siwej 156 po FL, skręcającej w prawo na skrzyżowaniu z Bora-Komorowskiego na Blachnickiego, za sterami dziewczę blond :)

Nie mam niestety jeszcze nawyku sprawdzania tablic, czy są klubowe czy też nie, bo sam dopiero co taką zamówiłem.

pozdrowienia dla zespołu policji w bielsku-białej stojących wczoraj pod wiaduktem na wylocie w stronę tychów :):) (miła konwersacja)
Masz jeszcze Julkę? Bo goniłem ją (chyba ta, grafit QV) koło zamku w niedzielę ale dogonić nie mogłem.

Pozdrawiam kierownika białego Mito na blachach SJ widzianego ok. 14:40 w Radoczy (trasa Zator-Wadowice). Łapki były:)

Ostatnia edycja:
pozdro dla kierowniczki białej poliftowej 147 widzianej na centrum ok 16.20 ;))

To ja pozdrawiam kierownika/kierowniczke w czerwonej 147 dziś ok 16.15 obok Szymańskiego w DG :)

widze, że ślązacy jednak pozdrawiają się co mnie dziwi bo od piątku do niedzieli, troche wytłukłam zawieche na Waszych drogach, ale żaden kierownik AR nie przybił piąteczki - chyba nie mam farta :)

Dużo Bell u Was jeździ: sporo MiTo, no i nawet czarną Brere widziałam pod M1 (Katowice).

pozdrawiam

Pozdrawiam kierownika białego Mito na blachach SJ widzianego ok. 14:40 w Radoczy (trasa Zator-Wadowice). Łapki były:)

A jednak alfaholik. ;) Moja ulubiona trasa do Wadowic.
Pozdrawiam również!

A dodatkowo:
1. Po pierwsze kierowniczkę białego MiTo na tej samej trasie, ale bliżej Wadowic, ok 18.:00. (uśmiech był ;) )
2. Pana w czarnej 156 w Wadowicach (łapka była).
3. Pana w czarnej 159 koło Zakładów Chemicznych w Oświęcimiu.
4. Pana w jasnej Giuliettcie w Oświęcimiu

Pozdrawiam

Właściciela/właścicielkę bordowej Alfy parkującej na "Nowych Gliwicach", a także wszystkich kierowców Alf mijanych w niedzielę koło 16 na trasie Gliwice -> Tarnowskie Góry.
Mijałem z 10 różnych Alf - zlot jakiś? - i nikt nie odmachał...

Pozdrawiam kierownika czarnej 147 na klubowych ramkach, rejestracja KR..., stalowe czarne kola, stojacej dzisiaj okolo 18 pod Galerią Krakowską na ulicy Pawiej :)

widze, że ślązacy jednak pozdrawiają się co mnie dziwi bo od piątku do niedzieli, troche wytłukłam zawieche na Waszych drogach, ale żaden kierownik AR nie przybił piąteczki - chyba nie mam farta

Mnie tam statystycznie roz na rok ktoś odkiwnie :/
Nawet wind mnie nie widzioł(sobota chyba ,w Siemcach kole ronda z kulkami)

jo mrugom coły czas jak jada do roboty i jak wracom - jada lewym i mrugom wszystkim co by mie zjechali bo mi sie do dom spieszy po szychcie abo mie sie spieszy na szychta bo zawsze za późno wyłaża z doma :jester:

Pozdrawiam czarną 147 na naszych ramkach zaparkowaną dzisiaj w Gliwicach za balcerkiem w godzinach przedpołudniowych oraz srebrna 147 w okolicach Sikornika- odmachane :)

Pozdrawiam kierownika Alfy 159 spotkanego przed chwilą tj 21.20 na drodze Sosnowiec -> Katowice, poszły awaryjne, ze strony 159 długie :)

Więcej nie widziałem, rej itp bo śpieszyłem się bardzo do pracy ;) jak chyba było zresztą widać :P

A ja pozdrawiam właściciela czarnej 146 zaparkowanej w Żorach na os. Pawlikowskiego blok nr4 widzianego w środę :)

Mnie tam statystycznie roz na rok ktoś odkiwnie :/
Nawet wind mnie nie widzioł(sobota chyba ,w Siemcach kole ronda z kulkami)
widział ale nie zdążył nic zrobić z Katką częściej się widzę he he.do ronda z kulami było daleko

---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:44 ----------

pozdro dla gostka z alfki 156 v6 na rejestracji tsk , stał przez weekend na niepodległości

Amortyzatory
Powrót