L
loki
Guest
pozdrawiam właściciela AR 147 którego mijałem na ul. Proste ( obwodnica dwupasmowa Rybnik-Żory ) niestety nie zdążyłem mrugnąć..
Pozdrawiam..
Pozdrawiam..
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
haa no dawno temu czasem się tam moje stare BMW własnie pojawiało
dzisiaj od razu poznałem furke to zamachałem:]
Ładnie tak po alejkach dla pieszych się alfą prowadzic![]()
a ja zawsze kląłem na wszystkich co się tam autami pchali hehehehehe ...no ale w środku tygodnia mogę zrozumieć
ps. kolega z shella na roździeńskiego to williamdrake![]()
Pozdrawiam kierowcę czarnej (?) 156, nie wiem czy kolor ok bo miałem ciemne okulary założone.
Pomachaliśmy sobie dzisiaj ok 18 w Rybniku-Boguszowicach![]()
A kiedy ten spocik ma być?Tak jest pomachaliśmy sobie ale niestety kolor nie trafiony..Moja AR jest bordowa..
Pozdrawiam i myślę ze spotkamy się na najbliższym spocie w Rybniku..
P.S. Ładna twoja AR 159..!!
A kiedy ten spocik ma być?
z tymi alejkami to faktycznie, teraz pelno tam aut jezdzi, tym bardziej ze czesc domkow jest teraz prywatna. ja tez zawsze wyzywalem tych co tam jezdzili. niestety nikt juz o ten park nie dba i coraz mniej ludzi przestrzega tam ograniczen. ma sie to zmienic bo powiat chce znow jakas kaske na rozwoj przeznaczyc. przejechalem tam bo juz kolejny raz spotkalem twoja alfe a ciebie jakos nigdy sie nie udalo. tak czulem ze gdzies tam bedziesz spacerowal i napewno mnie poznasz jak zobaczysz moje auto. gdybym tam byl piechota pewnie bysmy sie nie skojarzyli. takze zlamalem zakaz ale mialem dobre intencjepozdrawiam i do nastepnego.
ja byłam strasznie zadowolona i zdziwiona gdy jeden kierowca Alfy pomógl mi przy wyjeżdzie ze stacji Lukoil na Bytkowskiej w Katowicach! sznur samochodów a on zwolnił zamrugał i wpuścił! SUPER wtedy poczułam, że jednak zdarzają sie Alfaholicyna koniec pomachal a ja podziekowalam/ potem wszystkim opowiadalam jakie fajne darzenie mi sie trafiło. Pozdrawiam tego Pana jeśli czyta
![]()