Pozdrowionka dla Państwa w ciemnej 166 mijanej dzisiaj na ciasnym skrzyżowaniu w Brzeszczach koło targu. Była wymiana spojrzeń ale zbyt ciasno na machanie.
Pozdrowionka dla Państwa w ciemnej 166 mijanej dzisiaj na ciasnym skrzyżowaniu w Brzeszczach koło targu. Była wymiana spojrzeń ale zbyt ciasno na machanie.
pana z czarnej 156 na so z którym wspólnie lecielismy w str huty katowice
ps. ten benzyniak to troszke Ci kopci
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
A ja pozdrawiam Kwiatai Grzesia
za miły spokojny grill wczorajszy .
Grzesiu dzięki za OFF-a bo nieciekawie i tak wyglądampiep** komary
a ja pozdrawiam Izane!! widziany dziś na tyłach banku PEKAO jak kradł worek z pieniędzmi![]()
ps. dasz trochę?? zbieram na GTA![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
a mnie to nikt nie dostrzega... żaden kierownik alfy...
Pozdrawiam Pana w ciemnej 156 SW na rej KTA (bądz KT) z ramkami klubowymi widzianego dziś na ul.Wyspiańskiego w Tarnowie,szedłem poboczem i za późno się zorientowałem oraz pozdrowienia dla kierownika ciemnej 166 po FL na rej KGR poruszającego się w Nowym Sączu ul.Barską w kierunku KorzennejPiękna Bella
![]()
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
Ja również pozdrawiam)) <srebrna>
czytam, czytam jak sie pozdrawiacie i musiałam konto założyc żeby podziękowaćbędę od teraz stałym bywalcem
---------- Post dodany o godzinie 18:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:58 ----------
No i tak wogóle witam was wszystkich![]()
Marian,czy nie parkujesz przypadkiem czerwoną 155 w okolicach bramy głównej hts?
Pozdrawiam szczęśliwca w bordowej 159 2,4 JTDM (SBI...) stojącej na podziemnym parkingu Sarniego Stoku w BB. Ta wizytówka, to ode mnie. Marzyłem o tym kolorze ale trafiła się czarna i też jest OK![]()