Pozdrawiam kierowcę srebrnej 146,
Widzianego wczoraj koło 15 na Autostradzie A4 (kierunek zachód) - jakieś 100km przed Wrocławiem
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 146,
Widzianego wczoraj koło 15 na Autostradzie A4 (kierunek zachód) - jakieś 100km przed Wrocławiem
A ja pozdrawiam kierowcę Alfy GT (rej. SH...)- prawie taka sama jak moja- widzianego na skrzyżowaniu przy Wesołym Miasteczku![]()
pozdrowienia dla ciemnej 147 na klubowych ramkach, widzianej dzis przed godziną 9 na drodze z krakowa na liszki, niedaleko przejazdu pod obwodnicą krakowską. Pomachałem, ale niestety żadnej reakcji![]()
Today we are living our future memories..
Pozdrawiam jamrozw-a widzianego dzisiaj w swojej pięknej MiTo na skrzyżowaniu mazańcowickiej i komorowickiejPomachane odmachane
![]()
kto wczoraj o 21 pod realem w tychach spotowal dwoma 156 sw (srebrna i blekitna)?
Zapomniałem podziękować ciemnej 156 na ramkach z anteną od CB, która puściła mnie ładnie kiedyś na skrzyżowaniu po dość długim czekaniu na włączenie się do ruchu ;d (długa|kleparz z alejami).
wczoraj i dzisiaj spotkanie z hobbit666
dzieki jeszcze raz
Ostatnio edytowane przez Jeson ; 23-06-2010 o 21:29
.Napisał Lopezius
WPUSCIC CHAMSTWO NA SALONY ... <krzyczy> <killer>
cza było se po BMCE kupic !!
w zasadzie to cie rozumiem ja teraz też nie kiwne zadnej 156ce w krakowie BUHahahahah
dziaduuu
Ostatnio edytowane przez Rufik ; 23-06-2010 o 22:18
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
rufiki, a co Ty tak odgrzebujesz co jakiś czas posty stare jak świat ???
Szczerze mówiąc nie wiem teraz co mam myśleć i jak odebrać to co napisałeś. Ja pisałem posta którego zacytowałeś w formie humorystycznej, o czym choćby mogą świadczyć "ślady tekstowe" po emotikonach.
Wyjaśnij bliżej co masz na myśli i co Cię gryzie ...
Ostatnio edytowane przez Lopezius ; 23-06-2010 o 23:11
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"