pozdrowienia dla kolezanki z czerwonej alfy, widzianej na moście Dębnickim po godzinie 16. Pomachałem koleżance, odmachała, ale wydawało mi się że niezbyt wiedziała o co chodzi i myślała, że to jakiś znajomy![]()
Today we are living our future memories..
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
No może 145 ;P
ale i tak kto to?
A Ja pozdrawiam standardowo Aniuche naprzeciwko ktorej przed chwilą stałem na parkingu bo wpadłem na "10ty"![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
a ja pozdrawiam wszystkie 3 alfy na kącikowych ramkach parkujące na osiedlu C w tychach![]()
Pozdrawiam wszystkich Alfisti mijanych wczoraj na trasie BB - Wisła. Jedna pani w 147 po moim "mrygnięciu" w panice szukała wyłącznika świateł, bo pewnie myślała że zapomniała włączyć. Niestety wielu posiadaczy Alf traktuje je tylko jako środek transportu.
Pozdrawiam też QFoR'a pucującego Bellę na Orlenie w Brzeszczach
Nie spiecz go za bardzo bo potem ciężko usiedzieć za kierownicą. Wiem z autopsji. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez R.Y.D.Z.U ; 05-07-2010 o 11:36
Ja wczoraj zrobiłem między innymi Wisła -> BB i potem Kraków, niestety żadnych odpowiedzi :/ dopiero w Krakowie od bordowej 164 mi się udało dostać odpowiedz![]()
A ja pozdrawiam starszego kierownika ciemnej i pięknej 159 JTDm na blachach SB i ramkach ALFACLUBU jadącego dzisiaj około 16.20 trasą z Lędzin na Tychy (koło Fiata) który nieźle "przygrzał" (pewnie ze 170KM tam miał) przy wyjeździe no ale daliśmy radę za nim....
i w dalszej drodze podziwialiśmy ten piękny samochód.
pozdrowienia dla kolegi z granatowej 156 na klubowych ramkach, widzianego ok godz 7.30 na Konopnickiej w stronę ronda Matecznego. Najpierw jak obok kolegi przejeżdżałem to chyba się nie zorientował, ale potem mnie dogonił i pozdrowienie było![]()
666 post![]()
![]()
Today we are living our future memories..