Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla kierownika z czerwonej 146, która uciekła mi dzisiaj z parkingu przy com- com zone.

Ostatnia edycja:
to kierownika ciemnej 147 chyba SO... dziś ok 7.55 pod realem w dg :) awaryjne z jednej i drugiej ;)

a ja chce pozdrowic kierowcow dwoch alfek 147 przed FL , stojacych obok siebie jedna na rameczkach w kolorze srebrnym obydwie ()chyba) ciemno bylo to juz nie rozroznialam, :) w bielsku na ul. stojałowskie o ogodzinie ja wiem 19, 20 cos kolo tego :D

Kolo 21 machalem koledze w ciemnej 145 na rondzie matecznego - przypatrywal sie, ale nie wiem czy zauwazyl o co chodzi :) Rameczki byly. Ja polecialem w kalwaryjska.

@Lubomir

A to byłem ja :) W ogóle to na terenie szkoły - bardziej parking za budynkiem maszynowni stoi codzień kilka Alf, ale w takich godzinach przyjeżdżam i wyjeżdżam że jeszcze nikogo z właścicieli nie spotkałem.

O proszę, dzisiaj wychodząc z roboty przy bardziej przerzedzonym parkingu zobaczyłem w takim razie Twoją Alfę. Już cisnąłem z wizytówką, ale zauważyłem klubowe ramki. Tyle się człowiek najeździ i trafi na klubowicza raz na ruski rok, a tu proszę, w tym samym budynku się pracuje. Pozdrowienia, może kiedyś na siebie wpadniemy :)

Duże pozdrowienia dla kolegi z Alfy 156 czarnej (ciemnej) :) za urozmaicenie przejazdu z Sosnowca aż pod tunel Katowice (potem mnie już przyblokowała ciężarówka :/ )

Kolega ramek nie miał ale na moje długie odpowiedział awaryjkami więc ktoś obeznany :) i zakręty świetnie wzięte :)

Ktoś od nas? ;)

Pozdrawiam

pozdr. dla kolegi na ramkach 155 ciemna zielona pod city poitem :) Grzesiu to chyba ty?

Pozdrowionka dla Kierowniczki ciemnej 156-ki Sportwagon widzianej przy ul Kazimierza Wielkiego w Kraku :):):)

pozdro dla kierownika 156 SW FL tablice SZ
spotkany dzisiaj na skrzyżowaniu Jana Pawła i Nowy Świat w G-cach.

adam

Pozdrowienia dla czarnej 159 SW jadącego wczoraj aleją piłsudskiego koło godz. 17, kolega machnoł a ja w ostatnim momęcie zobaczyłem

Pozdrawiam Kolege w 156 SW który mnie dzisiej przepuścił na Orląt Lwowskich w sosnowcu jechołek biołą wywrotką Mercedes Atego

Pozdrówki dla zielonej AR 156 sedan na ramkach klubowych w Pawłowicach koło godz 15. Ja akurat jechałem od Pszczyny służbowym na Jastrzębie, a kierowniczka auta skręcała w osiedle.

Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej 156 widzianej wczoraj ok. południa w Olkuszu na Kazimierza :)

Pozdrawiam kolegę z czerwonej 156 mijanego wczoraj w Gliwicach na Chorzowskiej na tablicach SL (ramki chyba byly) :)

Amortyzatory
Powrót