Pozdrowionka dla srebrnej AF 156 na sosnowieckich nr i klubowymi ramkami, stał w niedzielę pod basenem w Sosnowcu, pewnie razem moczyliśmy to i owo, hihihi....
Pozdrowionka dla srebrnej AF 156 na sosnowieckich nr i klubowymi ramkami, stał w niedzielę pod basenem w Sosnowcu, pewnie razem moczyliśmy to i owo, hihihi....
A ja pozdrawiam Alfe Romeo Giuliette którą w sobote minąłem w SzczyrkuNie odmachała ani nic, ale co tam Piękna była
![]()
Ostatnio edytowane przez Darek-1989 ; 12-07-2010 o 09:15
Pozdrawiam (jak domniemam) Pafcia, spotkanego w Komorowicach na osiedlu. Potrąbione i mrugane!
oj, nie zauważyłem niestety.
A przejeżdzałem tam dwukrotnie, w strone Żywca niestety wtedy skupiałem się zjeść bagietke a w drugą strone zapierdzielałem na mecz bo już byłem lekko spóźniony
Pozdrawiam także
A Ja pozdrawiam Alfe Combi jasno-niebieską za którą jechałem 25 km (przez Oświęcim itp , ale to pewnie nikt od nas
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
A ja pozdrawiam Dziaru widzianego dzisiaj na Tychach śmigającego na rowerku. Pomachane było hehe![]()
Ostatnio edytowane przez wojtekml ; 13-07-2010 o 15:55
A ja pozdrawiam pana wraz z rodzinką w ciemnej 156 bez rejestracji z przodu - z którą miło śmigało się wczoraj wieczorem od ronda przy M1 aż do wiślickiej
żona lennego![]()
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 spotkanego dzisiaj w Żorach przy dworcu PKS.
Pomachane odmachane![]()
A ja pozdrawiam srebrna alfe 145 widzianą dzisiaj o 6 40 obok stacji shell na ul Legionów w czechowicachi pozdrawiam Pania w czarnej 145 widzianą dzisiaj na skrzyżowaniu Piłsudskiego-Komorowicka w Bielsku niestety w ten czas jechałem rowerem i nie miałem możliwości pomachania bo ktoś pewnie uznałby mnie za wariata
![]()